Libnet.ro
UNICEF

17:45

Utile: Top cinci cele mai cancerigene alimente; Remedii care tin sub control colesterolul rau; Preparatele din soia: sanatoase sau nesanatoase?

Hotnews Hotnews,
 Utile: Top cinci cele mai cancerigene alimente; Remedii care tin sub control colesterolul rau; Preparatele din soia: sanatoase sau nesanatoase?

Alimente care accelereaza imbatranirea. Ar trebui sa le consumi cu moderatie. Supraincarcarea cu zahar poate declansa un proces numit. 8 beneficii pe care apa calda le poate avea pentru organismul nostru. Apa calda este modalitatea prin care ne putem imbunatati sanatatea. Atunci cand o persoana nu bea suficienta apa, intestinul subtire absoarbe. continuă pe Hotnews

Sunteti in cautarea unei masini noi? Iata top 10 cele mai bune modele pe care le puteti cumpara!

Cumpararea unei masini noi poate fi un lucru dificil chiar daca dispui de suma de bani necesara pentru aceasta investitie. Exista in acest moment pe piata suficienti producatori auto astfel incat alegerea sa fie cat mai grea. De aceea, probabil, o.

Top 10 cele mai inalte turnuri din lume

Intre primele zece cele mai inalte turnuri din lume se afla si un cos de fum al unei centrale din Kazahstan, in timp ce locul 40 din top 100 este ocupat de o structura construita acum mai bine de doua secole.

Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in luna octombrie 2017

Locul 10: Povesti orientale ca instrumente de psihoterapie - Nossrat Peseschkian; Locul 9: Vorbeste-le despre batalii, regi si elefanti - Mathias enard. Intra in articol pentru a vedea ce carte ocupa locul 1.

VIDEO O eleva de clasa a IX-a a fost batuta de cinci liceene mai mari cu un an / Bataia s-ar fi iscat din cauza unor comentarii pe Facebook

O eleva de clasa a IX-a a fost batuta de cinci liceene mai mari cu un an, in apropierea liceului din Gura Humorului. Se pare ca bataia s-ar fi iscat in urma unor comentarii postate pe Facebook, scrie Monitorul de Suceava.

SFINTII MIHAIL SI GAVRIIL. Cele mai inspirate mesaje pe care sa le trimiti prietenilor pe 8 noiembrie

Peste 1,3 milioane de romani isi serbeaza, pe 8 noiembrie, ziua numelui, cu ocazia sarbatoririi Sfinfitilor Mihail si Gavriil. Iata cateva din cele mai inspirate.

Firma romaneasca ce a dezvoltat un soft de personalizare a mesajului publicitar: Cele mai mari greseli in campaniile de promovare

Una dintre cele mai mari greseli pe care le fac agentiile si companiile in campaniile de promovare este sa nu tina cont de preferintele utilizatorilor. Doar ca si atunci cand detii date despre aceste preferinte pot aparea probleme ce duc la cheltuieli uriasi si inutile, intr-o campanie, sustine Adrian Enache, fondatorul unei agentii de digital ce si-a dezvoltat propriul soft de analiza de date si personalizare a mesajelor publicitare.

FOTO Cele mai bune jucatoare de tenis au intins-o in vacanta: Sarapova, Muguruza si Kvitova au facut ravagii pe plaja

Caroline Wozniacki si-a anuntat noua logodna pe Twitter, Ana Ivanovici a sarbatorit implinirea a 30 de ani, iar Maria Sarapova, Petra Kvitova si Garbine Muguruza au gasit cele mai bune locatii pentru plaja.

Preturile petrolului au urcat la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani, cresterea fiind alimentata de o serie de evenimente care au debutat cu arestarile unor fosti si actuali de rang inalt din Arabia Saudita, suspectati de coruptie, relateaza Bloomberg.

Preturile petrolului au urcat la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani, cresterea fiind alimentata de o serie de evenimente care au debutat cu arestarile unor fosti si actuali de rang inalt din Arabia Saudita, suspectati de coruptie, potrivit Bloomberg.

Netflix finanteaza unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului

Unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului,The Irishman al lui Martin Scorsese, este produs de Netflix, potrivit zf. ro. Netflix finanteaza cu suma de 150 de milioane de dolari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )