Libnet.ro
UNICEF

19:30

Vaccinarea in Romania incepe duminica, 27 decembrie, in zece spitale simultan

România Liberă România Liberă,
Vaccinarea in Romania incepe duminica, 27 decembrie, in zece spitale simultan

Vaccinarea anti - Covid in Romania va incepe duminica, 27 decembrie 2020, in zece spitale de boli in. continuă pe România Liberă

Primele 10.000 de doze de vaccin impotriva COVID intra vineri in tara, prin Vama Nadlac 2 Vaccinarea incepe pe 27 decembrie in 10 spitale de boli infectioase

Grupul de Comunicarea Strategica CGS) a transmis ca primele 10. 000 de doze de vaccin impotriva coronavirusului vor intra in tara vineri, pe la Vama Nadlac 2, judetul Arad, iar sambata vor ajunge la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino, desemnat Centru national de stocare a vaccinurilor impotriva COVID-19.

CORONAVIRUS |Franta va incepe duminica programul de vaccinare

Franta va incepe programulde vaccinare anti-COVID-19 duminica, 27 decembrie, a anuntat luni pe Twitter ministrul francez al sanatatii Olivier Veran, transmite Reuters, citata de Agerpres. Primii.

Franta incepe duminica programul de vaccinare anti-COVID

Franta va incepe programul de vaccinare anti-COVID duminica, 27 decembrie, a anuntat luni pe Twitter ministrul francez al Sanatatii, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

IOHANNIS: Campania de vaccinare incepe in Romania si in toata UE pe 27 decembrie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Palatul Cotroceni, ca in Romania si in Uniunea Europeana campania de vaccinare anti-COVID-19 incepe duminica, conform Agerpres.

Campania de vaccinare antiCOVID-19 incepe in Romania pe 27 decembrie. Iohannis: Vaccinurile sunt sigure

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, ca in Romania si in Uniunea Europeana campania de vaccinare anti-COVID-19 incepe duminica.

NICOLAE CIUCA: Avem tot ce ne trebuie pentru a demara campania de vaccinare pe 27 decembrie

Premierul interimar Nicolae Ciuca a afirmat azi, la inaugurarea Punctului Mobil de colectare de plasma convalescenta, de la Spitalul de Urgenta Prof. Dr. Dimitrie Gerota al MAI, ca autoritatile au tot ce le trebuie pentru a incepe campania de vaccinare impotriva Covid-19 pe data de 27 decembrie si a precizat ca in acesta perioada sunt o serie de restrictii si limitari pe care cetatenii trebuie sa le respecte.

Ciuca: Avem tot ce ne trebuie ca in 27 decembrie sa incepem campania de vaccinare anti-COVID

Premierul interimar Nicolae Ciuca spune ca autoritatile au facut toate pregatirile pentru a putea incepe campania de vaccinare anti-COVID incepand cu 27 decembrie si i-a indemnat pe toti cetatenii sa aiba incredere in acest demers.

Zilele europene ale vaccinarii, intre 25-27 decembrie 2020 Evenimentul marcheaza debutul campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania

Guvernul Romaniei a transmis, printr-un comunicat, ca in 25-27 decembrie 2020 se vor marca Zilele Europene ale vaccinarii in Romania, o serie de activitati organizate in Bucuresti si in alte regiuni.

Horoscopul banilor 22-27 decembrie. Zodia care se umple de bani

Luna din Berbec adera azi, 22 decembrie, la un careu tensionat cu Mercur din Capricorn, ceea ce va determina ca zodiile Berbec, Rac, Balanta si Capricorn sa spuna ceea ce gandesc persoanelor care l-au adus suparari in ultima vreme. Berbecii o vor scoate la capat, iar Sagetatorii se simt revigorati de noile aspecte astrale. Cat .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )