Libnet.ro
UNICEF

22:00

Vanzarea celei mai mari parti din IMGB, analizata de Consiliul Concurentei. Cine e cumparatorul

Adevărul Adevărul,
Vanzarea celei mai mari parti din IMGB, analizata de Consiliul Concurentei. Cine e cumparatorul

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Societatea de Investitii Financiare Banat-Crisana SA SIF Banat-Crisana) intentioneaza sa preia compania Doosan IMGB SA. continuă pe Adevărul

Ungaria, victima unuia dintre cele mai mari atacuri cibernetice din istoria tarii. Serviciile bancare si cele de telecomunicatii, lovite de hackeri

Ungaria s-a confruntat cu unul dintre cele mai mari atacuri cibernetice care au avut vreodata loc pe teritoriul tarii. Atacul de joi a fost lansat de ae servere din Rusia, China si Vietnam si a vizat unele.

Care a fost cel mai bizar accident din lume. Un motociclist a avut un soc, in timp ce conducea linistit pe strada

Moment terifiant, un motociclist este lovit de un pacient sinucigas care a sarit dintr-un spital si a aterizat pe el. Totul fusese prins pe camerel de luat vederi din provincia chineza Guangxi. Care a fost cel mai bizar accident din lume Dailymail relateaza momentul unuia dintre cele mai bizare accidente din lume, in care este .

Mai multe restaurante din Hunedoara raman inchise, dupa cresterea numarului de cazuri de Covid-19

In urma cresterii numarului de cazuri de Covid-19, mai multe restaurante din Hunedoara raman inchise. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Hunedoara a hotarat sa mentina.

Cea mai puternica femeie din lume. 90% dintre barbati nu au forta ei. Cum arata

Brittany Flex Watts a inceput sa faca sport la un nivel inalt dupa ce stilul sau de viata incepuse sa o copleseasca. Pandemia de COVID-19 nu a oprit-o din a se antrena in continuare pentru concursurile la care urmeaza sa participe. Brittany, o femeie puternica. 90% dintre barbati nu au forta ei. isi subestimeaza pana .

Cei mai scumpi catelusi din lume. Se vand cu aproape 500.000 de dolari

Cine spune ca pisicile si cateii nu participa la bunastarea familiei se insala. Animalele de companie au ajuns sa faca bani pentru stapanii lor, imaginile cu ei de pe internet avand mare succes. Pe de alta parte, unele dintre ele te pot lasa lefter. Pisici de rasa, reptile sau caini giganti, micile suflete te pot .

Harta celor mai periculoase zone din Romania. Aici actioneaza mafiotii!

Harta celor mai periculoase zone din Romania, unde actioneaza mafiotii.

Cel mai longeviv primar din Alba, reales in functie, in Santimbru

Liberalul Ioan Iancu Popa a castigat un al optulea mandat in comuna Santimbru, cu 58,37% din voturi, acesta fiind cel mai longeviv primar din judetul Alba. Ioan Iancu Popa a avut 833 de voturi din 1. 427 valabil e.

Cele mai toxice alimente din comert. Toti romanii trebuie sa stea departe de ele, mai ales copiii

Medicii si specialistii in nutritie au un avertisment dur pentru populatie. Potrivit acestora, rafturile magazinelor sunt pline de adevarate bombe pentru sanatate. Iata care sunt cele mai toxice alimente din comert. Romanii trebuie sa stea departe de ele, mai ales copiii. Cele mai toxice alimente din comert. Lista produselor de care romanii trebuie sa stea .

Ceausescu si secretul celui mai fabulos drum din lume. Transfagarasan, ambitia anti-URSS VIDEO

Patru ani si, oficial, 40 de vieti omesti pierdute. Supravetuitorii vorbesc insa despre sute de oameni morti! Care a fost adevaratul motiv pentru care Nicolae Ceausescu a cerut constructia de urgenta a celui mai fabulos drum din lume? Care trebuia sa fie rolul Transfagarasanului in ambitia anti-URSS a dictatorului? Secretul Transfagarasanului. Ambitia anti-URSS a lui .

Zapada de jumatate de metru in Franta si Italia. Cea mai abundenta ninsoare din ultimii 15 ani (VIDEO)

In Franta si Italia a nins abundent, iar stratul de zapada a ajuns la jumatate de metru, fiind cea mai abundenta ninsoare din ultimii 15 ani. in zonele montane din Alpi si Pirinei s-a inregistrat cea mai.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )