Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce salarii au profesorii din Romania. Cat castiga un debutant vs un dascal cu experienta

Playtech Playtech,
Ce salarii au profesorii din Romania. Cat castiga un debutant vs un dascal cu experienta

Meseria de profesor este din in ce mai dorita de catre romani. Ofera anumite beneficii ce nu le pot gasi la oricare alt job. De exemplu, lucrand pentru stat, salariul este asigurat luna de luna, fara a iti face griji daca esti platit sau nu. De asemenea, la sfarsitul unui an scolar beneficiezi de tichete . continuă pe Playtech

VIDEO INTERVIU Patru specialisti romani despre cercetarea din Romania. Dr. Corina Zugravu, studiu despre bere: Burta de bere e un mit Nu e nicio legatura intre consumul moderat de bere si statusul ponderal

De cercetare avem nevoie toti, datorita ei suntem acum aici cu medicina, cu biologia, cu tehnologia, cu tot ceea ce stim, cu prelungirea duratei de viata, cu sanatatea mai buna a contemporanilor. Contextul nefericit cu COVID-19 a evidentiat mai mult ca niciodata cat de necesara e cercetarea si a mai adus in ochii publicului ceva, faptul ca cercetarea nu se face batand din palme. Dr. Corina Zugravu nutritie), Profesor doctor Ileana Rau chimie), Ing. dr Costel Vanatoru horticultura, legumicultura) si Dr. Radu Stefanescu biomedical) au fost invitatii HotNews la o discutie despre situatia Cercetarii din Romania, lipsurile si provocarile cu care se confrunta, dar si despre rezultatele importante obtinute.

Bitcoin a ajuns la cea mai mare valoare din istorie. Cat costa acum moneda

Pentru multa lume Bitcoin a devenit moneda de schimb, lasand la o parte moneda traditionala. Bitcoin a avut un istoric de tranzactionare foarte volatil de cand a fost creat pentru prima data in 2009. Criptomoneda digitala a cunoscut o multime de actiuni in viata sa destul de scurta. Bitcoin s-a tranzactionat initial pentru aproape nimic.

E insarcinata cu gemeni! Cantareata din Romania a facut anuntul in urma cu cateva momente

O cantareata din Romania a facut anuntul in urma cu doar cateva momente: este insarcinata cu gemeni. La doar cinci luni de la venirea pe lume a fetitei sale, artista va deveni mama, din nou, in curand. Cantareata insarcinata cu gemeni Interpreta de muzica populara Letitia Moisescu a anuntat, in urma cu putin timp, ca .

Vedeta din Romania a fost data afara din casa dupa ce l-a inselat. Culisele unui caz uluitor

O vedeta din Romania a fost data afara din casa de iubit dupa ce a aflat ca l-a inselat. Este vorba despre dansatoarea de muzica orientala, Jasmine. Aceasta ar fi plecat din casa iubitului milionar cu ce a venit, cu niste mobila si cu niste flori. Dansatoarea Jasmine, data afara din casa de iubitul milionar .

Localitatea din Romania unde ajungi doar pe scara. Care este explicatia inedita

Romania este o tara misterioasa, plina de contraste cu orasele si satele vibrante. Multe par blocate intr-o urzeala de timp minunat de nostalgica. in Romania padurile dense primitive ofera adapost lupilor si ursilor, dar si oamenilor, unii izolati de restul societatii. Un astfel de loc este si catunul Inelet. Satul Inelet din Caras-Severin, un loc .

Personalitati marcante ale comunitatii evreiesti, nemultumite de candidatura deputatului Silviu Vexler la presedintia FCER: Imaginea si interesele tuturor evreilor din Romania vor fi profund afectate

O serie de personalitati marcante ale comunitatii evreiesti din Romania isi exprima nemultumirea fata de candidatura deputatului Silviu Vexler pentru functia de presedinte al Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania FCER). De notat ca mai multe voci din comunitate critica si derularea in format fizic a alegerilor, programate in 25 - 26 noiembrie, in plin val doi al pandemiei de coronavirus.

Vedetele din Romania care s-au trezit fara bani pe carduri. Cum a fost posibil

Mai multe vedete din Romania s-au trezit fara bani pe carduri. Cum a fost posibil, vedeti in randurile de mai jos. Actorul Adrian Nartea, actorul din rolul prinipal al serialului Vlad, Jean de la Craiova si Gabriel Dorobantu s-au trezit cu identitatea furata si cu banii lipsa din conturi. O noua metoda de inselaciune face .

Artist din Romania, amenintat cu amenda de politie. Viata lui era in pericol, dar organelor nu le-a pasat

Situatie halucinanta. Un artist din Romania a fost amenintat cu amenda de politie pentru ca iesise din casa dupa ora 23:00. Desi viata lui era in pericol, oamenilor legii nu le-a pasat. Momente cumplite pentru un artist roman Armin Nicoara a trait momente cumplite seara trecuta. Artistul a fost amenintat cu amenda de politie, in .

Comisia Europeana, ajutor de 12,4 milioane de euro pentru producatorii de vin din Romania, in contextul pandemiei

Recent, Comisia Europeanaa aprobat o schema de ajutor in valoare de 12,4 milioane de euro pentru sprijinirea producatorilor de vin din Romania, afectati de pandemia de coronavirus. Comisia.

EXCLUSIV Vedeta din Romania care nu se teme de virusul ucigas: Nu putem pune lacatul pe usa! Cum a ajuns sa isi castige banii dupa anularea concertelor

Vedeta a muzicii in anii 90 cu trupa Class, solista Mihaela Cernea s-a reprofilat dupa retragerea din lumina reflectoarelor, fiind profesor pentru o noua generatie de cantareti. in plus, si-a deschis propria sala de fitness si de yoga. Mihaela are 43 de ani, dar arata la fel de bine ca acum 25 de ani cand .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )