Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vanzarile de PC-uri au atins anul trecut cel mai slab nivel din 2008 incoace

Hotnews Hotnews,
 Vanzarile de PC-uri au atins anul trecut cel mai slab nivel din 2008 incoace

Vanzarile mondiale de desktop-uri si laptop-uri au avut o scadere istorica de peste 10% in 2015, atingand cel mai slab nivel din ultimii sapte ani, arata datele IDC. In lume s-au vandut 276 milioane de PC-uri, Lenovo fiind numarul unu mondial. In top 5 doar Apple a crescut, in timp ce Acer a scazut cu aproape 20%. Scaderile arata ca Windows 10 nu a putut influenta in mod pozitiv piata, iar oamenii tin tot mai multi ani laptop-urile si PC-urile. continuă pe Hotnews

Magazinul online PC Garage si-a crescut afacerile anul trecut cu 30%, la 165 milioane lei

PC Garage a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 165 milioane lei, in crestere cu circa 30% fata de nivelul din 2014, o treime din volumul acesteia fiind realizata in ultimele trei luni ale anului, cand vanzarile au fost mai mari cu 50% fata de perioada similara anterioara, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

F64 a avut afaceri de aproape 110 milioane lei anul trecut. Ce aparate foto au cumparat romanii

Cel mai cunoscut magazin foto din tara, F64 Studio, a avut anul trecut afaceri de aproape 110 milioane lei, cu 15% peste 2014, estimarea pentru anul in curs indicand crestere de 22%. Cei de la F64 estimeaza ca in 2016 continua sa scada cererea pentru camerele foto compacte, iar produsele din segmentul DSLR au ajuns la maturitate, insa vor creste vanzarile camerelor de actiune, stil GoPro.

Aproape nimeni nu mai cumpara PC-uri, contrar popularitatii Windows 10

Inceputul de an este momentul in care marile companii de statistica ne ofera o vedere de ansamblu asupra pietii de PC-uri, iar Windows 10 se pare ca nu a reusit sa salveze domeniul aflat in cadere libera. Pe hartie, Windows 10 este o victorie importanta pentru Microsoft. Popularitatea noului sistem de operare este atat de [].

Boeing ramane cel mai mare producator de avioane din lume

Grupul american Boeing Co. si-a mentinut anul trecut pozitia de cel mai mare producator de avioane din lume, depasind Airbus Group NV pentru al patrulea an consecutiv, dupa ce a accelerat productia modelului de varf 787 Dreamliner, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Mircea Cartarescu a refuzat unul dintre cele mai importante premii de poezie din tara. Anul trecut, acelasi eveniment a generat un scandal de proportii

Scriitorul Mircea Cartarescu a refuzat nominalizarea la unul dintre cele mai importante premii de poezie din tara. Acelasi eveniment a starnit un scandal de proportii in lumea scriitoriceasca anul trecut, fiind contestat castigatorul. Cartarescu a mai fost nominalizat la acelasi premiu si anii trecuti.

Cel mai ieftin smartphone Samsung ajunge online Galaxy J1 (2016)

Intotdeauna cei de la Samsung au avut pe piata o varietate foarte mare de smartphone-uri, dar doar Galaxy J1 se poate mandri cu faptul ca este cel mai ieftin din portofoliul companiei. Spre deosebire de Apple care refuza cu indarjire sa aduca pe piata telefoane ieftine, Samsung nu s-a sfiit niciodata sa mai lanseze terminale [].

Peste o tona de droguri, confiscate de politisti anul trecut

Politistii au confiscat, anul trecut, peste 1. 100 de kilograme de droguri, au ridicat peste 12 milioane de lei si 7,9 milioane de euro si au facut aproape 5. 000 de perchezitii pentru destructurarea unor grupari infractionale de criminalitate organizata, informeaza IGPR.

Atacatorul de la comisariatul din Paris ar fi trecut prin mai multe tari europene, inclusiv Romania

Individul ucis joi in fata unui comisariat de politie din arondismentul 18 al Parisului - trei gloante din sase trase de doi politisti l-au ranit mortal - ar fi trecut prin mai multe tari ale Uniunii Europene, printre care si Romania, potrivit publicatiei franceze Journal du Dimanche, care citeaza presa germana.

Luis Enrique, cel mai bun antrenor din 2015

Cel mai bun antrenor al anului 2015 a fost ales spaniolul Luis Enrique, cel care a obtinut nu mai putin de patru trofee cu FC Barcelona.

Cel mai sexy doctor dezvaluie de ce alearga femeile dupa medici: Nu conteaza doar fizicul placut si salariul mare

Detinator al titlului Cel mai sexy doctor in viata, acordat de revista americana People, doctor Mike sustine ca femeile nu sunt atrase doar de fizicul atragator al tamaduitorilor in halate albe.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )