Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu: sambata, 21 septembrie

Antena3 Antena3,
Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu: sambata, 21 septembrie

Programul zilei de21 septembrie, penultima din editia 2019 a Festivalului International George Enescu, debuteaza cu recitalul pianistului francezFrancois-Frederic Guy, laSala Auditoriuma. continuă pe Antena3

Muzica ne aduce impreuna. Electrica Furnizare - partener al Festivalului International George Enescu, editia 2019

Electrica Furnizare sustine, in calitate de partener, editia din acest an a Festivalului International George Enescu, cel mai puternic brand cultural romanesc. De altfel, compania se implica activ in parteneriate culturale, dorind sa fie cat mai aproape de clientii sai.

Samsung inaugureaza in premiera primul concert intr-o bancnota, la Festivalul International George Enescu

Samsung, partener de inovatie al Festivalului International George Enescu, este o prezenta constanta in parcursul acestui prestigios eveniment, de mai bine de trei ani, armonizand lumea culturala a muzicii simfonice cu cea tehnologica a experientelor digitale.

Festivalul George Enescu, luat cu asalt de fanii lui Marion Cotillard: Zeci de persoane au ramas pe afara inaintea spectacolului Jeanne dArc au bucher de la Ateneul Roman

Aparitia actritei franceze Marion Cotillard, in cadrul Festivalului George Enescu a suscitat un interes maxim din partea publicului, dar si al presei. Organizatorii s-au vazut, joi, obligati sa reduca drastic n.

Premiera absoluta in Romania: Moise si Aron, de Arnold Schonberg

Opera Moise si Aron, un nou spectacol in premiera din categoria raritatilor pe care le favorizeaza Festivalul International George Enescu, are loc loc vineri seara, de la 19. 30, pe scena Salii Palatului. Adevarul. ro transmite acest concert.

INTERVIU Dirijorul Christian Badea: Festivalul George Enescu rivalizeaza cu Festivalurile de la Salzburg si Lucerna, in multe privinte fiind chiar mai bun

In aceasta seara, de la ora 19. 30, maestrul Christian Badea va conduce Orchestra Filarmonica din Sankt Petersburg, care va prezenta in programul sustinut la Sala Palatului lucrari de George Enescu, Dmitri Sostakovici si Antonin Dvo345;ak. Solist va fi violonistul Vadim Repin. Dirijorul vorbeste despre faptul ca Festivalul George Enescu a reusit performanta sa adune artisti exemplari ai lumii, alaturi de cele mai mari orchestre.

Fostul PRINCIPE NICOLAE, la Festivalul George Enescu, la spectacolul in care joaca actrita franceza Marion Cotillard, laureata cu Oscar (FOTO)

Fostul principe Nicolae al Romanieiparticipa, joi, la Festivalul George Enescu, unde pe scena va urca actrita franceza Marion Cotillard, detinatoare a unui premiu Oscar, a unui premiu BAFTA, a unui premiu Go.

Campania Ghiozdanul cu Vise, la final.Concert Smiley si Andra Goganla Dragonul Rosu sambata, 21 septembrie de la ora 11.00

Copiii, parintii si bunicii sunt asteptati sambata, 21 septembrie, intre orele 11. 00 si 14. 00, la Dragonul Rosu Parcarea MegaShop) pentru un eveniment special care marcheaza finalul campaniei umanitare Ghiozdanul cu Vise, in cadrul careia peste 700 de copii au primit ghiozdane si rechizite scolare pentru noul an scolar.

VIDEO Pe toate fronturile. Multumim, domnule Jurowski, pentru o asemenea editie-sarbatoare a Festivalului Enescu

Adevarul este pentru a treia oara partener editorial al Festivalului George Enescu, dupa ce a realizat ziarul Festivalului in 2013 si 2015. De pe 1 august, am prezentat Festivalul intr-o sectiune dedicata acestuia, pe site-ul festivalenescu. adevarul. ro, unde puteti citi totul despre Festivalul George Enescu.

Festivalul Enescu. Pe toate fronturile

Adevarul este pentru a treia oara partener editorial al Festivalului George Enescu, dupa ce a realizat ziarul Festivalului in 2013 si 2015. De pe 1 august, am prezentat Festivalul intr-o sectiune dedicata acestuia, pe site-ul festivalenescu. adevarul. ro, unde puteti citi totul despre Festivalul George Enescu.

Pianistul Francois-Frederic-Guy, sambata, in recital la Sala Auditorium

Sambata, de la ora 11. 00, la Sala Auditorium, de la Muzeul National de Arta, este programat recitalul pianistului Francois-Frederic Guy, care va interpreta lucrari de Johannes Brahms, George Enescu si Claude Debussy.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )