Libnet.ro
UNICEF

20:45

Alerta meteo: Schimbare brusca a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

B1 B1,
Alerta meteo: Schimbare brusca a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

Meteorologiiau actualizat prognoza meteopentru marti, 28 mai 2019. Ziua de maine este sub un cod galben de ploi in aproape jumatate din Romania. Va fi o zi destul de mohorata in judetele din Ardeal,. continuă pe B1

CUTREMUR in Romania in urma cu PUTIN TIMP! Care sunt cele mai AFECTATE judete!

Romania s-a cutremurat in aceasta dimineata! Un cutremur cu magnitudinea de 3 pe scara Richter a avut loc marti, la ora 8:53.

Pensionarii din Romania care primesc cele mai mari pensii. Cat primesc fostii militari

Unii pensionari din Romania se plang de banii putini pe care-i primesc din partea statului, altii, insa, primesc pensii uriase. Exista o categorie a asa-numitilor privilegiati, care incaseaza mai mult in fiecare luna. Potrivit cifrelor oferite de Casele Sectoriale din domeniu, pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care [] .

Vedeta din Romania care il va insoti pe Papa Francisc in avionul spre Bucuresti. Este de la PRO TV

Vedeta care il va insoti pe Papa Francisc in avionul spre Bucuresti este una dintre putinii oameni privilegiati sa stea alaturi de Suveranul Pontif atat de aproape. Selectia a fost foarte riguroasa pentru ca este nevoie de securitate sporita. Papa Francisc va sosi in Romania pe 31 mai si va face o vizita prin anumite [] .

Vedete din Romania care au vlogguri de succes

Vloggingul reprezinta un adevarat trend in ultimii ani, reprezentand un canal general de comunicare digitala. Asa se face ca si vedetele s-au apucat de vlogging, reusind sa cucereasca mediul online prin tot felul de tutoriale, provocari haioase ori interviuri realizate pe Youtube.

Partidul din Romania care cere, pe Facebook, interzicerea Facebook dupa rezultatul dezastruos de la alegeri

Un partid din Romania cere interzicerea Facebook in Romania, dupa rezultatul dezastruos inregistrat la alegerile europarlamentare. Reprezentantii formatiunii cred ca ar trebui sa se organizeze o comisie parlamentara si insusi Mark Zuckerberg ar trebui sa vina in Romania si sa dea explicatii. PNTCD este partidul care a decis sa nu desemneze candidati pentru alegerile europarlamentare, [] .

Rezultate Loto 6 din 49, extragerea de duminica. Care sunt numerele castigatoare, LIVE

Rezultate Loto 6 din 49, extragerea de duminica. Alaturi de Loto 6 din 49, vei afla si extragerile pentru Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5 din 40 si Super Noroc. Afla acum daca te afli printre fericitii castigatori ai premiilor puse in joc de Loteria Romana. Extragerea de duminica, 26 mai, a coincis cu ziua [] .

Alerta meteo: Fenomene RADICALE si in acest weekend! Vezi care sunt judetele vizate!

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru sambata, 25 mai 2019. Vremea va fi capricioasasi va ploua in mai toate regiunile. Temperaturile se mentin in jurul valorii de 20 de grade, pana la 24 de.

ALERTA METEO! Revin FURTUNILE in aproape toata Romania! Vezi prognoza de ULTIMA ORA (FOTO)

Noi coduri de furtuni in Romania. Meteorologii anunta ca, in interval 27 mai, ora 16 29 mai, ora 23, vor fi perioade de timp in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata indeosebi in zonele de deal.

Care sunt avantajele optiunii pentru foraje puturi apa? (P)

In conditiile in care facturile la utilitati se scumpesc de la luna la luna si institutiile care monitorizeaza calitatea surselor de apa din sistem semnaleaza mereu nereguli, solutia de a apela la o firma.

Utile: Cum sa slabesti prin hipnoza; Care sunt fructele si legumele cu cele mai multe pesticide; Sindromul burnout si perfectionismul

Ai limba incarcata de depozite albicioase sau galbui? Mergi imediat la doctor. Probabil stii deja pe. Trucuri care te fac sa arati mai slaba. Este drept ca sportul si dieta sunt cele mai bune solutii pentru a obtine silueta de vis. Dar cand.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )