Libnet.ro
UNICEF

01:05

Venezuela, tara cu cele mai mari rezerve de petrol: Lista tarilor care detin cele mai mari rezerve de aur negru din lume

B1 B1,
Venezuela, tara cu cele mai mari rezerve de petrol: Lista tarilor care detin cele mai mari rezerve de aur negru din lume

Marile puteri ale lumii au incheiat de curand un acord cu Iranul. Acesta prevede pe langa programul nuclear si revenirea petrolului acestei tari pe pietele internatioanle. in acest context, Business Insider,. continuă pe B1

Jurassic World, locul al treilea in topul firmelor cu cele mai mari incasari din istorie

Lungmetrajul Jurassic World a fost lansat cu o luna si jumatate in urma si a urcat pe locul al treilea in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie. Astfel, a depasit pelicula.

Cele mai mari temeri ale Rusiei, confirmate. Ce a declarat ambasadorul rus la UE

Instalarea sistemelor antiracheta in tari europene in pofida acordului nuclear cu Iranul confirma cele mai mari temeri ale Rusiei, afirma ambasadorul rus la UE, Vladimir Cizhov. Oficialul considera ca este vorba.

Top 10 cele mai mari incendii din istorie

Din momentul in care omul a inceput sa construiasca diverse structuri din lemn si nu din piatra, incendiile au facut parte din rutina zilnica. Desigur, intensitatea difera de la caz la caz. Dar incendiile mari,.

O secretara dactilografa castiga peste 40.000 de euro lunar. Vezi care sunt cele mai mari salarii din Romania

Datele furnizate de Inspectia Muncii arata ca circa 1,5 milioane de romani castiga salariul minim pe economice in timp ce la polul opus se afla remuneratiile de sute de mii de lei. in 2015, cel mai mare.

La Galati si Buzau cele mai mari rate ale somajului din Sud-Est

In cele doua judete procentele ratei somajului sunt duble fata de media la nivel national, Buzaul ocupand locul 3, iar Galatiul locul 5 la nivel national.

Proiectul Legii salarizarii - Profesorii vor avea salarii de baza intre 1360 si 7870 de lei, cele mai mari venituri de baza din Sanatate se apropie de 10.000 de lei. Sume mari si pentru cei care lucreaza in administratie

Salariul unui profesor universitar ar ajunge la 7. 868 lei, al unui profesor cu studii superioare, grad didactic 1 si vechime peste 40 de ani la 4. 563 lei, iar un medic rezident ar trebui remunerat cu pana la 3. 409 lei, potrivit unei propuneri de proiect a Legii salarizarii, obtinuta de Mediafax.

Controlorii de trafic aerian, cele mai mari salarii din economia romaneasca

Astazi incepe o noua runda de negocieri intre salariatii ROMATSA si ministerul Transporturilor, dupa ce greva acestora a dat peste cap transportul aerian din Romania saptamana trecuta. Printre revendicarile.

Imagini de arhiva cu 10 mari momente istorice [VIDEO]

Eclipsa traita de romani la finalul anilor 90 Cei de la Associated Press vor incarca pe YouTube peste jumatate de milion de videoclipuri, acoperind evenimente din 1895 pana in prezent. Romania nu lipseste de pe harta digitala a agentiei de presa. Associated Press, agentia care detine una dintre cele mai importante colectii de videoclipuri istorice, [] Imagini de arhiva cu 10 mari momente istorice [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase locuri din judetul Olt. Satul neolitic de acum 4.500 de ani sau Bisericile-surori din Stoicanesti, printre obiectivele ce trebuie neaparat vizitate

Lista cu cele mai frumoase locuri din judetul Olt include nu neaparat minuni ale naturii, dar, mai ales, obiective care reprezinta o munca titanica, cum este cazul Satului Neolitic de la Draganesti-Olt, reconstituire la scara naturala a unui sat de acum 4. 500 ani, sau Biserica-bordei din Stoicanesti, Complexul etnofolcloric si Bisericile-surori de la Stoicanesti, Casa memoriala Nicolae Ceausescu ori Manastirile Clocociov si Brancoveni.

Constanta: CN APM, inclusa in topul celor mai mari companii din industria transporturilor si serviciilor portuare

Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime CN APM) SA Constanta a fost inclusa in Raportul Plimsoll Top 400. Raportul analizeaza performanta financiara a celor mai mari companii din industria.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )