Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cele mai frumoase locuri din judetul Olt. Satul neolitic de acum 4.500 de ani sau Bisericile-surori din Stoicanesti, printre obiectivele ce trebuie neaparat vizitate

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase locuri din judetul Olt. Satul neolitic de acum 4.500 de ani sau Bisericile-surori din Stoicanesti, printre obiectivele ce trebuie neaparat vizitate

Lista cu cele mai frumoase locuri din judetul Olt include nu neaparat minuni ale naturii, dar, mai ales, obiective care reprezinta o munca titanica, cum este cazul Satului Neolitic de la Draganesti-Olt, reconstituire la scara naturala a unui sat de acum 4. 500 ani, sau Biserica-bordei din Stoicanesti, Complexul etnofolcloric si Bisericile-surori de la Stoicanesti, Casa memoriala Nicolae Ceausescu ori Manastirile Clocociov si Brancoveni. continuă pe Adevărul

FOTO Incendiu la una dintre cele mai frumoase manastiri din Vaslui. Casa de oaspeti a manastirii Moreni, mistuita de flacari

Un incendiu violent a izbucnit sambata la una dintre cele mai frumoase manastiri din judetul Vaslui. Flacari uriase au inghitit casa de oaspeti a manastirii Moreni. Toate cele aproximativ 15 persoane, turisti si maici, care se aflau inauntru au iesit inainte ca focul sa se exitnda. Primele concluzii ale pompierilor arata ca incendiul a fost provocat de cosul de fum supraincalzit de la brutaria manastirii.

Cum arata, filmata din aer, una dintre cele mai frumoase gradini botanice din tara - imagini spectaculoase

Imagini spectaculoase cu Gradina Botanica din Jibou, a doua ca marime si una dintre cele mai frumoase din tara, sunt disponibile acum gratie unei filmari aeriene realizate cu ajutorul unei drone.

OK! Aniversare! Doi ani cu George: Cele mai frumoase momente din viata micului Print

Chiar daca este timpul surorii lui in varsta de trei luni, micuta Charlotte, sa straluceasca, trebuie sa recunoasteti ca primul nascut al ducilor, Printul George, inca detine titlul de Cel Mai Dragalas Copil Regal.

Terminus, primul hotel al Constantei. Povestea constructiei care rivaliza cu cele mai frumoase edificii din Europa

Langa Farul genovez a fost ridicat, de catre compania engleza Danube and Black Sea Railway Co. Limited, cunoscuta pentru constructia caii ferate Constanta Cernavoda, impunatorul hotel Terminus. Adevarul va spune povestea lui.

Compania MavenHut a realizat una dintre cele mai importante tranzactii din istoria gaming-ului romanesc

MavenHut, o companie romaneasca ce are 30 de angajati, a anuntat ca licentiaza cele mai de succes produse ale sale - Solitaire Arena si Solitaire 3 Arena - catre RockYou, compania din San-Francisco cu o comunitate de 92 de milioane de jucatori. Repartitia audientei globale a jocurilor arata ca SUA detin 40%, Marea Britanie si Germania sunt pe podium, iar Romania este pe locul 20. Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica.

Top 10: cele mai mari edituri din Romania. Au facut afaceri de 35 mil. euro anul trecut

Cele mai mari edituri de pe piata locala au avut afaceri de 156,8 milioane de lei anul trecut 35,2 mil euro), mai mult cu 16 milioane de lei 3,6 mil. euro) fata de 2013, conform datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finante.

Iarna grea in Australia: Cele mai mici temperaturi din ultimii 40 de ani (VIDEO)

Vremea continua sa ofere surprize nebanuite. Daca in Sud-Estul Europei canicula face ravagii, in Australia, este o iarna deosebit de grea, informeaza B1 TV. in ultimele zile, s-au inregistrat cele mai scazute.

Capcanele mortale din locuinta: care sunt cele mai periculoase locuri si obiecte din casa de care trebuie feriti copiii

Vacanta de vara este perioada in care cei mici sunt mai predispusi ca niciodata la accidente, unele chiar foarte grave, tinand cont de faptul ca acestia petrec mai mult timp acasa decat la scoala sau la gradinita. Jumatate din accidente se petrec chiar daca un adult este in preajma, din cauza obiectelor folosite in mod obisnuit pe care parintii le considera inofensive.

TOP 10: cele mai bune universitati din lume

Universitatile din Statele Unite ale Americii domina topul mondial al celor mai bune institutii de invatamant din lume. RO iti prezinta clasamentul celor mai tari institutii de profil, potrivit Center for World University Rankings .

Cele mai moderne muzee din Romania

Cele mai moderne muzee din Romania. Tara noastra are numeroase muzee care merita vizitate atat de propriii cetateni, dar si de cei care vin din alte tari si vor sa cunoasca parti semnificative ale culturii romanesti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )