Libnet.ro
UNICEF

10:00

Venituri de aproape 2 miliarde euro pentru UEFA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Venituri de aproape 2 miliarde euro pentru UEFA

Campionatul European de fotbal 2016 a generat venituri de 1,93 miliarde de euro si costuri de 1,1 miliarde euro, cu un beneficiu de 830 milioane, a anuntat instanta organizatoare a competitiei in cadrul unei conferinte de presa, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Suma totala autorizata la plata pentru Campania 2015 a ajuns la 1,533 miliarde euro

Suma totala autorizata la plata pentru Campania 2015 este de 1,533 miliarde euro, pe toate tipurile de fonduri: Fondul European de Garantare Agricola FEGA), Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala FEADR) si buget national, transmite Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), prin intermediul unui comunicat trimis redactiei.

Preluare de 10 miliarde de euro: Danone cumpara WhiteWave Foods si se extinde pe piata americana

Danone a convenit preluarea producatorului american de alimente organice WhiteWave Foods, pentru aproape 10 miliarde de dolari, cu scopul de a-si extinde prezenta pe piata din Statele Unite. Este cea mai mare preluare facuta de Danone, in ultima decada.

7,1 milioane de euro pentru infiintarea grupurilor de producatori

Solicitantii de fonduri europene pot depune proiecte, in perioada 12 iulie marti n. r. )- 11 octombrie, pentru infiintarea grupurilor de producatori, sumele disponibile pentru aceasta sesiune fiind de 7,1 milioane de euro, potrivit unui comunicat al Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) trimis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )