Libnet.ro
UNICEF

10:00

Veniturile Romtelecom au crescut in primul semestru cu 4,1%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Veniturile Romtelecom au crescut in primul semestru cu 4,1%

Veniturile Romtelecom au crescut cu 4,1% in primul semestru, de la 294,2 milioane de euro in urma cu un an la 306,4 milioane de euro, sustinute de cresterea puternica a traficului in retea si avansul puternic al incasarilor din proiecte de ITC la. continuă pe Wall-Street Ro

Veniturile Romtelecom au crescut pentru al treilea trimestru consecutiv, atingand 149,7 milioane euro la 30 iunie 2014/Numarul de angajati a scazut cu 8,4% pana la 6.625 salariati

Romtelecom a obtinut venituri in valoare de 149,7 milioane euro in trimestrul incheiat la 30 iunie 2014, fiind al treilea trimestru consecutiv de crestere, datorita in mare parte veniturilor semnificative generate de implementarea unor proiecte ITC complexe, arata datele publicate joi de grupul elen OTE. Grupul elen spune ca majorarea cheltuielilor cu proiectele IT, traficul de interconectare in crestere si cu taxele de infrastructura impuse de Guvern la inceputul acestui an au fost compensate in mare parte de o scadere cu 14% a cheltuielilor cu angajatii. La 30 iunie 2014, Romtelecom avea 6. 625 de angajati, in scadere cu 8,4% fata de aceeasi perioada din 2013.

Romtelecom anunta venituri totale cu 4% mai mari in primul semestru

Veniturile Romtelecom au crescut cu 4,1% in primul semestru, de la 294,2 milioane de euro in urma cu un an la 306 milioane de euro, sustinute de cresterea puternica a traficului in retea si avansul puternic al incasarilor din proiecte de IT and C la scara larga, informeaza un comunicat al companiei remis astazi redactiei.

Cantitatea colectata de lapte de vaca a crescut cu peste 15% in primul semestru

Cantitatea de lapte de vaca colectata de la exploatatiile agricole si centrele de colectare de catre unitatile procesatoare a crescut 67980 tone in primul semestru al acestui an fata de semestrul I din 2013, respectiv cu 15,6%, potrivit datelor INS.

Comenzile noi din industrie au crescut cu 6,6% in primul semestru

Comenzile noi din industrie au crescut pe ansamblu cu 6,6% in primul semestru al acestui an fata de perioada similara a anului trecut, datorita cresterilor inregistrate in industria bunurilor de folosinta indelungata, industria bunurilor de uz curent, industria bunurilor intermediare si industria bunurilor de capital, informeaza Institutul National de Statistica INS).

Cifra de afaceri a Armax Gaz a crescut cu 40% in primul semestru, la 32 milioane de lei

Cifra de afaceri a companiei Armax Gaz Medias ARAX) a crescut in primul semestru cu 40%, la 32,2 milioane de lei 12,77 milioane euro), dupa ce in perioada similara a anului trecut a coborat cu 42%, la 22,96 milioane de lei.

Cosmote Romania si-a majorat cu peste 10% baza de clienti business in primul semestru

Cosmote Romania si-a crescut numarul de clienti de business cu 10,1% in primul semestru al acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut, reflectand concentrarea companiei pe ofertele destinate utilizatorilor profesionali, transmite compania intr-un comunicat.

Veniturile Cosmote Romania au stagnat in primul semestru, la 219,8 milioane euro

Veniturile Cosmote Romania au urcat in primul semestru cu 0,1%, la 219,8 milioane euro, dar in trimestrul al doilea a avut loc un declin de 8,8%, la 101,6 milioane de euro, potrivit datelor publicate joi de grupul elen de telecomunicatii OTE.

INS: Afacerile in comertul cu amanuntul au crescut cu 8,6% in primul semestru

Cifra de afaceri in comertul cu amanuntul cu exceptia celui cu autovehicule si motociclete) a crescut in primul semestru cu 8,6% , ca serie bruta, sustinuta de vanzarile de produse nealimentare +12,6%), produse alimentare, bauturi si tutun +7,7%) si.

Profitul Bancii Transilvania a crescut cu 17,7% in primul semestru, la 212 milioane de lei

Banca Transilvania a inregistrat in primul semestru un profit net de 212,1 milioane de lei, in crestere cu 17,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar activele au urcat cu 5,7%, la 33,89 miliarde de lei, in contextul scoaterii din bilant a unor credite neperformante de 320 de milioane de lei.

Pierderile financiare ale CFR Marfa au scazut cu aproape 80% in primul semestru

CFR Marfa a anuntat ca pierderile financiare ale societatii au inregistrat o reducere cu 79% in primul semestru al acestui an, fata de perioada similara a anului 2013, ca urmare a cresterii cifrei de afaceri si a volumului de marfa transportat.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )