Libnet.ro
UNICEF

01:05

Verdict oficial: Peaches Geldof a murit din cauza unei supradoze de heroina

Adevărul Adevărul,
Verdict oficial: Peaches Geldof a murit din cauza unei supradoze de heroina

La trei luni de la moartea prematura a celebrei Peaches Geldof, fiica muzicianului Bob Geldof, medicii legisti au dezvaluit adevarata cauza a mortii sale. Modelul si vedeta de televiziune a murit pe 7 aprilie, la varsta de 25 de ani, decesul venind in urma unei supradoze de heroina. continuă pe Adevărul

La un pas de moarte din cauza unei perfuzii gresite. Neglijenta in spitalul din Targu Carbunesti

O femeie a fost aproape de moarte, dupa ce, la Spitalul din Targu Carbunesti, i-ar fi fost administrata o perfuzie cu alta grupa de sange decat a ei. Femeia a spus in mod repetat ca are alta grupa de sange.

intarzieri de zeci de minute pe calea ferata din cauza unei defectiuni la macaz in statia Ciolpani

Sute de oameni au stat blocati in trenuri, marti dimineata, dupa ce un macaz din statia Ciolpani s-a defectat, informeaza B1 TV. Mai multe trenuri au asteptat la semnalul de alarma la intrarea in statiile.

Mai multe trenuri au intarzieri din cauza unei defectiuni la un macaz din statia Ciolpani

Mai multe trenuri au intarzieri intre 20 si 50 de minute din cauza unei defectiuni la un macaz din statia Ciolpani, judetul Ilfov. Timp de doua ore, circulatia feroviara s-a desfasurat pe o singura linie din cele patru din zona.

Oficialii gruparii Manchester City au suspendat un meci amical in Croatia din cauza insultelor rasiste

Oficialii gruparii engleze Manchester City au intrerupt meciul pe care echipa a doua a clubului il disputa, marti, la Novigrad, impotriva formatiei croate NK Rijeka, din cauza insultelor rasiste, informeaza.

Japonia: Peste 3.000 de persoane au fost spitalizate in ultima saptamana din cauza caldurii

Peste 3. 000 de japonezi au fost internati la spital in ultima saptamana din cauza caldurii excesive, instalate dupa sezonul ploios si un taifun care a provocat pagube importante in sud-vestul.

Swatch, supus presiunilor din cauza francului puternic

Swatch Group AG din Elvetia anunta scaderea cu 12% a profitului sau net in semestrul intai, din cauza francului puternic, care a afectat veniturile din vanzarile realizate de companie in tari precum SUA si China.

Air France si Lufthansa suspenda zborurile spre Israel din cauza riscului unor atacuri cu rachete

Companiile aeriene Air France si Lufthansa au decis suspendarea zborurilor spre Israel, din cauza rachetelor lansate de militanti Hamas in contextul conflictului cu armata israeliana. Am decis suspendarea.

Bucuresti: Circulatie cu intarzieri pe Magistrala 2 de metrou, din cauza unui tren defect

Circulatia pe Magistrala 2 de metrou s-a desfasurat cu mari intarzieri, marti dimineata, din cauza unui tren care s-a defectat, in jurul orei 7:30, in zona Piata Romana, a declarat pentru Agerpres directorul de comunicare al Metrorex, Evelyne Croitoru. In jurul orei 7:30, un tren s-a defectat la Piata Romana. Calatorii au fost coborati din tren in statia Piata Romana, iar garnitura a fost dusa la depoul Berceni. Deoarece era defect, trenul a mers foarte incet, ceea ce a condus la o circulatie cu mari intarzieri pe Magistrala 2, a explicat Evelyne Croitoru.

Electrolux, pe pierderi din cauza cheltuielilor de restructurare

Compania suedeza Electrolux AB, cel mai mare producator mondial de electrocasnice, a raportat pierderi pentru cel de-al doilea trimestru din acest an, din cauza costurilor generate de restructurare.

Romanii, cei mai expusi din UE sa-si piarda locurile de munca din cauza automatizarii activitatilor

Aproape 62% dintre locurile de munca din Romania sunt in pericol sa dispara din cauza automatizarii activitatilor, rata fiind cea mai ridicata din Uniunea Europeana UE), unde media se situeaza la 54%, conform unui studiu publicat de institutul Bruegel.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )