Libnet.ro
UNICEF

18:01

Veste buna pentru Borcea! Cum ar putea fostul actionar de la Dinamo sa scape de inchisoare

Playtech Playtech,
Veste buna pentru Borcea! Cum ar putea fostul actionar de la Dinamo sa scape de inchisoare

Cristi Borcea a primit o veste buna in inchisoare. Comisia de eliberari conditionate din cadrul Penitenciarului Jilava a dat aviz favorabil cerererii inaintate de fostul actionar de la Dinamo, iar instanta va decide pe 10 septembrie daca Borcea poate fi eliberat conditionat. Cristi Borcea vrea sa scape de inchisoare. Cererea de eliberare conditionata se judeca . continuă pe Playtech

Seceta din Australia: Veste buna pentru furnizorii de grau din regiunea Marii Negre

Seceta din Australia ar putea duce la o scadere de 10% a recoltei de grau fata de precedentele estim.

Veste importanta pentru toti soferii. Ce se intampla cu pretul benzinei si al motorinei

Dupa ce soferii au lacrimat langa pompa de benzina, a iesit soarele pe strada lor. Veste importanta pentru toti conducatorii auto! Ce se intampla cu pretul benzinei si motorinei? Veste importanta pentru toti soferii Salariile romanilor nu sunt la fel de mari ca ale celor din restul Europei. Cu toate acestea, preturile la benzina si .

Veste proasta pentru Simona Halep. Scenariul cel mai pesimist, dupa eliminarea de la US Open

Simona Halep a mai primit o veste proasta, dupa eliminarea de la US Open. Sportiva noastra poate fi depasita in clasamentul WTA de Elina Svitolina, care s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la New York. Scenariul cel mai pesimist pentru Halep este sa ajunga pe locul 6 la finalul competitiei din Statele .

Cristi Borcea nu mai suporta detentia: Fostul actionar de la Dinamo, condamnat la inca 5 ani de inchisoare in 2019, a depus o noua cerere de eliberare conditionata (VIDEO)

Cristi Borcea nu mai suporta detentia. Condamnat in dosarul retrocedarilor si incarcerat de la inceputul lunii februarie, Borcea vrea sa redevina un om liber si a depus o noua cerere de eliberare.

Cristian Borcea a primit AVIZ FAVORABIL de la Comisia de eliberari conditionate din cadrul Penitenciarului Jilava: Cand este asteptata decizia instantei(VIDEO)

Veste buna pentru Cristian Borcea. Comisia de eliberari conditionate din cadrul Penitenciarului Jilava a analizat cererea de eliberare formulata de Cristian Borcea, iar avizul este unul favorabil, potrivit unor.

VESTE BUNA: Se dau vouchere de 5.000 de EURO! VEZI cum poti OBTINE chiar si TU unul! Detalii aici

Vesti bune pentru romani, anuntate de chiar Ministrul Muncii, Marius Budai. Acesta a comunicat ca in 2-3 saptamani se vor elibera un anumit tip de vouchere care vor veni in ajutorul unor persoane, scrie Kanal.

Veste proasta pentru antreprenorii din Bucuresti: Nu sunt bani pentru programul Startup City - fondurile nerambursabile de cate 50.000 Euro

Programul Startup City, prin care antreprenorii aspiranti din Capitala ar fi putut sa obtina fonduri nerambusrabile de cate 50. 000 de euro, este blocat, pentru ca Primaria Bucuresti si Consiliul General nu au buget alocat pentru aceasta schema de finantare locala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )