Libnet.ro
UNICEF

09:31

Veste buna pentru Cristi Borcea! Primul pas spre libertate

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru Cristi Borcea! Primul pas spre libertate

Cristi Borceaa primit o veste foarte buna. Comisia de eliberari de la spitalul penitenciar Rahova a decis caBorcea se incadreaza safie liberat conditionat, se ia in considerare si. continuă pe Antena3

Veste buna pentru pensionarii care vor primi pensiile majorate

Veste buna pentru pensionarii care vor primi pensiile majorate. O prima transa a plecat deja spre beneficiari. Este vorba de 30. 000 de romani care vor avea venituri mai mari din aceastaluna. Pana.

Veste buna pentru parintii din Romania. Intra in vigoare majorarea alocatiilor

Veste buna pentru parintii din Romania. incepand de astazi intra in vigoare majorarea alocatiilor, insa abia din luna mai copiii vor beneficia efectiv de majorare.

SOC TOTAL pentru Cristi Borcea: Ce se intampla cu fostul actionar al lui Dinamo, dupa ce a fost internat de urgenta la spital! Nici Valentina Pelinel nu s-ar fi asteptat la asa ceva...

Vesti importante pentru Cristi Borcea. Dupa ce a ajuns de urgenta la spital, fostul actionar al clubului Dinamo ar putea fi eliberat in curand.

Cristi Borcea simte deja aerul libertatii! De ce poate iesi fostul om de fotbal asa repede din inchisoare

Cristi Borcea este cu un pas mai aproape de libertate. Stirile ProTV anunta ca comisia de eliberari de la spitalul penitenciar Rahova i-a dat miercuri dupa-amiaza unda verde pentru eliberare.

Cristi Borcea, dus de urgenta la spital: ce a patit fostul actionar de la Dinamo

Cristi Borcea, fostul patron al lui Dinamo, a ajuns luni seara, de urgenta, la Spitalul Floreasca. El a fost scos din penitenciar si internat sub paza. Cristi Borcea a ajuns pe mana medicilor dupa ce a acuzat probleme cu inima. Fostului actionar i s-ar fi facut rau in celula si a solicitat sa fie transportat [] .

Din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Da, e vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea

Destainuiri fara perdea facute de Mihaela Borcea! Fosta sotie a lui Cristi Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construias.

ALERTA: Cristi Borcea, de urgenta la Spitalul Floreasca! Medicii sunt rezervati

Omul de afaceri Cristi Borcea a ajuns luni seara de urgenta de Spitalul Floreasca, anunta Antena3. Potrivit sursei citate, Borcea are probleme cu inima si s-ar afla la Sectia de chirurgie cardiovasculara a.

UPDATE |Cristi Borcea, de urgenta la Spitalul Floreasca! Anuntul facut de MEDICI cu putin timp in urma

Omul de afaceri Cristi Borcea a ajuns luni seara de urgenta de Spitalul Floreasca, anunta Antena3. Potrivit sursei citate, Borcea are probleme cu inima si s-ar afla la Sectia de chirurgie cardiovasculara a.

in ce STARE e Cristi Borcea! Anuntul facut de medici in urma cu putin timp... Femeile din viata lui nu-si mai pot opri lacrimile

Dupa ce a ajuns de urgenta la spital zilele trecute, cu probleme cardiace, fostul actionar de la Dinamo ramane in continuare internat la Floreasca. Medicii i-au facut mai multe analize amanuntite pentru a.

Detalii de ULTIM MOMENT despre starea lui Cristi Borcea, dupa ce a ajuns de urgenta la spital: Ce se intampla chiar acum cu fostul actionar al lui Dinamo! Valentina Pelinel, iN LACRIMI la aflarea CUMPLITEI vesti...

Dupa ce a ajuns luni seara de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala, Cristian Borcea pare sa se simta mai bine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )