Libnet.ro
UNICEF

17:15

Veste buna pentru romani! Tara unde pot pleca in vacanta fara sa se testeze

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru romani! Tara unde pot pleca in vacanta fara sa se testeze

Zeci de oameni au profitat de intrarea Turciei in zona verde si au plecat cu prima cursa Paralela 45, spre Antalya. Majoritatea isi anulasera vacantele din cauza pandemiei, insa acum au putut pleca in vacante fara sa se testeze si fara sa stea in izolare. continuă pe Antena3

Ultima ora. Ludovic Orban, veste buna pentru parinti si bunici: Este o crestere extrem de mare pe care ne angajam sa o putem finanta

Majorarea pensiilor a fost pana in urma cu cateva ore un subiect tabu, in jurul caruia s-au emis multe ipoteze. intr-un final, pensionarii au aflat ca, incepand cu 1 septembrie, pensiile vor creste cu 14%, un procent mic in comparatie cu cel promis initial. Ludovic Orban le cere scuze pensionarilor Premierul Romaniei a facut o .

Traficul navelor prin Canalul Panama da semne de revenire, o veste buna pentru comertul mondial

Numarul navelor care trec prin Canalul Panama a inceput sa creasca, de la nivelul redus la care a ajuns din cauza pandemiei de coronavirus, ceea ce semnaleaza o revenire a comertului mondial.

DAN BARNA: Am o veste proasta pentru cei care cred ca ne vor izola si ne vor tine pe margine

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, spune ca USR s-a dovedit a nu fi un partid meteoric, ci un fenomen politic spectaculos care nu poate fi ignorat si sustine ca formatiunea politica pe care o conduce nu va putea fi izolata sau tinuta pe marginea scenei politice. Am o veste proasta pentru cei care cred ca ne vor izola si ne vor tine pe margine: USR e aici sa ramana, e aici sa creasca si e aici pentru a guverna si o sa guvernam a afirmat Dan Barna,la inceputul Congresului online in care USR decide asupra fuziunii cu PLUS, conform news. ro.

Amenzi noi pentru romani de la 1 ianuarie 2021. Ce sunt obligati sa faca cu fructele si legumele alterate

Vesti proaste pentru romani! Noi amenzi se intrezaresc pentru cei care nu respecta ultimele obligatii impuse de catre oficiali. Ce vor trebui sa faca acestia cu fructele si legumele alterate de la 1 ianuarie? 1 ianuarie 2021 aduce noi amenzi. Obligatii in privinta fructelor si legumelor alterate Romanii au noi obligatii incepand cu 1 ianuarie .

CORONAVIRUS |Serbia cere test PCR negativ la intrarea in tara pentru romani Lista tarilor care impun restrictii persoanelor care vin din Romania

Inca o tara europeana impune restrictii romanilor, din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus. Este vorba despre tara vecina Serbia. Pe lista neagra a autoritatilor de la Belgrad se.

Serbia cere test PCR negativ la intrarea in tara pentru romani

Cetatenii straini care sosesc in Serbia din mai multe tari vecine, respectiv Romania, Bulgaria, Croatia si Macedonia de Nord, vor trebui sa prezinte un test negativ pentru coronavirus, au anuntat astazi autoritatile de la Belgrad.

Noi restrictii pentru romani. inca doua tari ne-au pus pe lista rosie. Ce trebuie sa faca cei care calatoresc in aceste state

Numarul mare de cazuri noi de Covid-19 din ultimele doua saptamani le-au determinat pe autoritatile sanitare din Belgia si Serbia sa treaca Romania pe lista statelor cu risc epidemiologic ridicat si sa impuna noi restrictii pentru romanii care urmeaza sa intre pe teritoriul lor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )