Libnet.ro
UNICEF

13:45

Victor Ponta: imi recastig doctoratul in instanta. E o chestie strict politica prin care sunt tinut in atentia publica (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: imi recastig doctoratul in instanta. E o chestie strict politica prin care sunt tinut in atentia publica (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca isi va recupera doctoratul in instanta. intrebat care a fost atmosfera la sedinta Consiliului Baroului Bucuresti, unde s-a. continuă pe B1

Mesajul lui Victor Ponta, dupa cutremurul din Italia

Fostul premier Victor Ponta a transmis condoleante victimelor cutremurului din Italia, exprimandu-si solidaritatea cu cei afectati. Vreau sa imi exprim solidaritatea cu poporul italian si sa prezint.

Sebastian Ghita s-a inscris in PRU: Orice partid si-l doreste pe Victor Ponta presedinte. Bogdan Diaconu: il asteptam pe Victor Ponta!

Deputatul Sebastian Ghita a anuntat ca s-a inscris in partidul fondat de fostul social-democrat Bogdan Diaconu, aratand ca PRU ar putea fi o optiune de colaborare pentru celelalte partide. Mai multi parlamentari, printre care Mihai Sturzu si Cristian Rizea, s-au inscris in PRU in ultimele zile, iar Bogdan Diaconu spune ca il asteapta pe fostul premier Victor Ponta sa faca pasul catre partidul sau.

Victor Ponta: Avem trei crize - regionala, financiara si de leadership. Nimeni nu conduce de fapt Romania (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, invitat in platoul B1 TV, ca in acest moment, Romania se confrunta cu trei crize: una regionala, una financiara si una de leadership. Ponta a.

VIDEO Victor Ponta, la un pas de excludere din Barou

Baroul Bucuresti a amanat luarea unei decizii in privinta solicitarii Monicai Macovei, care a cerut ca Victor Ponta sa fie exclus din Barou dupa ce i-a fost retras titlul de doctor, adica exact acel titlu care i-a asigurat fostului premier intrarea in colegiul avocatilor, fara examen. Specialistii in Drept sunt de parere ca acestea sunt ultimele zile ale lui Ponta in barou.

Victor Ponta afla miercuri daca va fi exclus din Barou

Consiliul Baroului Bucuresti decide miercuri asupra cererii privind excluderea din barou a fostului premier Victor Ponta. Cererea a fost formulata de Monica Macovei, dupa ce lui Ponta i-a fost retras titlul de doctor pe motiv de plagiat.

Victor Ponta, intrebat daca va pleca la PRU: Eu as vrea sa raman la PSD. Nu cred ca PRU este concurent PSD-ului (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, intrebat daca va trece la PRU, ca si-ar dori sa ramana la PSD. Fostul sef al Guvernului a mai precizat ca a contribuit la notorietatea pa.

Victor Ponta, despre data alegerilor: 11 decembrie este o data buna pentru Dacian Ciolos, USR si PRU. Pentru Romania e un lucru prost (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca organizarea alegerilorpe data de 11 decembrie este un lucru bun pentru Dacian Ciolos, USR si PRU. 11 decembrie este o data proasta.

Victor Ponta: Un lucru bun facut de Guvernul Ciolos, faptul ca nu s-a atins de masurile fiscale (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca unul dintre lucrurile bune facute de Guvernul Ciolos este acela ca nu s-a atins de masurile fiscale. intrebat daca e ceva ce Guvernul.

Victor Ponta: Klaus Iohannis trebuia sa lamureasca chestiunea armelor nucleare. in toate probleme importante, domnul presedinte tace (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis trebuia sa lamureasca chestiunea armelor nucleare, referindu-se la informatia ca SUA ar muta arsenalul nuclear din.

Victor Ponta: Klaus Iohannis trebuia sa lamureasca chestiunea armelor nucleare. in toate problemele importante, domnul presedinte tace (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis trebuia sa lamureasca chestiunea armelor nucleare, referindu-se la informatia ca SUA ar muta arsenalul nuclear din.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )