Libnet.ro
UNICEF

10:31

Veste buna pentru soferii din Sectorul 6. Decizia luata de primarie

România Liberă România Liberă,
Veste buna pentru soferii din Sectorul 6. Decizia luata de primarie

Veste buna pentru locuitorii Sectorului 6, care isi vor putea reinnoi automat contractele de inchiri. continuă pe România Liberă

Raluca Turcan, veste buna pentru profesori la inceput de an. Ce se va intampla cu salariile lor in 2020

In spatiul media din ultimele zile a circulat informatia ca salariile angajatilor din mediul educational nu vor mai creste. Dar, Raluca Turcan vine si spune ca sunt luate in calcul de Guvernul Orban, conform calendarului. Raluca Turcan, veste buna pentru profesori la inceput de an De multe ori, din surse trunchiate sau nu, se preiau .

Veste buna pentru bucuresteni. Soseaua Berceni a fost largita la patrubenzi de circulatie

Una dintre cele mai importante si aglomerate artere de circulatie din Capitala a fost modernizata.

Veste buna pentru clientii Digi, Orange si nu numai: ce se intampla in roaming

Din iunie 2017 pana acum, tarifele in roaming au scazut constant. La noi face exceptie Digi |RCS-RDS care are permisiunea de-a aplica tarife mai mari. Altfel, daca esti client Orange,.

Veste uriasa pentru mii de romani. Cresc salariile cu 33%. Ce categorii de angajati beneficiaza de marire

Guvernul liberal, la inceput de an, face cadouri, aici referindu-ne la maririle de salarii in aproape toate segmentele sociale. Conform unui comunicat emis ieri se pare ca maririle nu sunt doar pentru nici pentru cei din administratie. Veste uriasa pentru mii de romani Anul 2020 a inceput cu anuntul unor reforme in administratie, fie locala .

Veste proasta pentru pensionari: cat mai intarzie plata pensiilor pe ianuarie. Scuza lui Orban

Pensionarii din Romania continua sa se afle intr-o situatie foarte dificila. Plata drepturilor financiare pe luna ianuarie a acestui an este amanata, iar Ludovic Orban are o scuza pentru acest set de circumstante. Se vehicula de vreo cateva zile posibilitatea intarzierii platii pensiilor in luna ianuarie a acestui an, la nivel national. Detaliile oficiale pe .

VIDEO Incendiu puternic la o fabrica din sectorul 3 al Capitalei

Un incendiu a izbucnit joi seara la Fabrica de Electromontaj din sectorul 3 al Capitalei. ISU Bucure.

Daniel Chitou a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpa in cazul accidentului rutier. Ce a declarat dupa audieri

Daniel Chitoiu a fost pus oficial sub acuzare pentru ucidere din culpa in dosarul accidentului din judetul Arges, in care si-au pierdut viata doua persoane. Fostul ministru al Finantelor in guvernarea USL a fost audiat, joi dimineata, la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges. Daniel Chitoiu a fost pus oficial sub acuzare pentru ucidere din .

Daniel Chitoiu a fost pus sub invinuire pentru ucidere din culpa in cazul accidentului in care au murit doi oameni A refuzat sa dea declaratii procurorilor

Fostul ministru Daniel Chitoiu a fost pus sub invinuire pentru ucidere din culpa de catre procurorii Parchetul Tribunalului Arges in cazul accidentului rutier in care a fost implicat in 26 decembrie si care s-a soldat cu decesul a doua persoane, a declarat pentru HotNews. ro procurorul Catalin Arsene. Cum explica Daniel Chitoiu ca dupa ce a iesit din masina pe picioare, dupa accident, a fost luat de acolo cu targa: Mi-am revenit in momentul acela El a fost audiat la Parchet.

Cati bani costa vacantele de lux ale Deliei. Pentru cea din Maldive a dat 30.000 de euro

Delia este una dintre cele mai bine platite artiste din Romania, asa ca isi permite chiar si vacante in Maldive care sa coste 30. 000 de euro. Cat costa vacantele de lux ale Deliei? Munceste un an intreg, dar apoi se bucura de relaxare si nu se uita la bani, fiind una dintre cele mai bine .

HOROSCOP weekend 11-12 ianuarie. Leii primesc o veste buna pe plan prfesoional. Taurii sunt in centrul atentiei

HOROSCOP Iata care sunt previziunile astrale pentru weekend 11-12 ianuarie):.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )