Libnet.ro
UNICEF

22:30

Veste colosala pentru Simona Halep la Australian Open. A scapat de principala sa rivala

Antena3 Antena3,
Veste colosala pentru Simona Halep la Australian Open. A scapat de principala sa rivala

Jucatoarea spaniola de tenis Garbine Muguruza, numarul 3 mondial, a fost eliminata in turul secund al Openului Australiei, fiind invinsa in doua seturi, 7-6 7/1), 6-4, de taiwaneza Su-Wei Hsieh,. continuă pe Antena3

VIDEO Ce pronostic are Ion Tiriac pentru Simona Halep, la Australian Open

Simona Halep a suferit o accidentare in urma meciului disputat cu australianca Destanee Aiava in primul tur de la Australian Open. Ion Tiriac este de parere ca jucatoarea noastra va ajunge in finala daca o sa reziste meciului programat joi dimineata, de la ora 10. 00, cu Eugenie Bouchard din Canada.

COSMAR pentru Simona Halep! Si-a sucit glezna! AFLA care este starea sportivei

Simona Halep a avut parte de o accidentare de cosmar in primul tur la Australian Open, exact cand revenise puternic in jocul cu Destanee Aiava. De la 2-5, romanca a castigat setul la.

Cod Rosu pentru Simona Halep. Masuri drastice luate astazi la Melbourne

Organizatorii Australian Open se confrunta joi, 18 ianuarie, ziua in care Simona Halep o va intalni in turul 2 pe Eugenie Bouchard, cu temperaturi extreme.

Din pacate, o VESTE EXTREM de TRISTA! Simona Halep ... Care este STAREA SPORTIVEI in aceste momente

Simona Halep a avut parte de o accidentare de cosmar in primul tur la Australian Open, exact cand revenise puternic in jocul cu Destanee Aiava. De la 2-5, romanca a castigat setul la.

S-a AFLAT! Cine vor fi viitoarele adversare ale lui Halep la Australian Open

Simona Halep a invins-o, joi, pe Eugenie Bouchard cu scorul 6-2, 6-2 si s-a calificat in turul 3 la Australian Open. Daca va reusi sa treaca de Lauren Davis, in optimile de finala Halep se va.

Cateva concluzii dupa victoria Simonei Halep la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, joi, la Melbourne, in runda a treia a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o.

Ana Bogdan, senzationala: Victorie uriasa pentru romanca la Australian Open. A scos a 11-a jucatoare a lumii

Intr-o zi in care Sorana Carstea si Simona Halep au debutat cu dreptul la Melbourne, totusi, cel mai important rezultat al zilei a venit din partea unei alte romance.

VIDEO Revenire impresionata si victorie mare pentru Sorana Carstea la Australian Open, dupa ce a irosit sase mingi de meci

Sorana Carstea a obtinut o victorie extrem de muncita in primul tur de la Australian Open, unde a trecut de Zarina Dyas, din Kazahstan.

O VESTE TRISTA pentru romani! Ce a decis Halep dupa ACCIDENTAREA de la Australian Open

Simona Halep a suferit marti o teribila accidentare la glezna stanga, in meciul cu Destanee Aiava din primul tur al Australian Open, fapt ce a pus in pericol parcursul sportivei in termenul de.

Veste foarte buna despre Simona Halep

Simona Haleps-a calificat marti in turul doi la Australian Open, dupa victoria cu 7-6, 6-1in fata luiDestanee Aiava, dar ceea ce ii preocupa pe toti este starea fizica a.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )