Libnet.ro
UNICEF

14:30

VESTE crunta pentru toti romanii care VOR UN CREDIT BANCAR! Anuntul facut de BNR

Antena3 Antena3,
VESTE crunta pentru toti romanii care VOR UN CREDIT BANCAR! Anuntul facut de BNR

Banca Nationala a Romaniei discuta cu bancile posibilitatea de a limita gradul de indatorare a populatiei, pe un model care a mai fost aplicat pana in 2007 de BNR. in prezent,. continuă pe Antena3

Viza SUA: Tot ce trebuie sa stie romanii care vor sa ajunga in State

Daca ti-ai planificat o vacanta in SUA sau trebuie sa pleci peste Ocean cu jobul, atunci e musai sa faci un drum pana la Ambasada SUA in Romania pentru a solicita o viza de SUA. Atentie, insa, obtinerea vizei SUA nu garanteaza intrarea in Statele.

ANUNTUL ministrului MUNCII pentru toti pensionarii. Cand vor mai primi a 13-a PENSIE? S-a aflat DATA clara (FOTO)

Noua Lege a pensiei va intra in vigoare de la 1 decembrie 2017, conform graficului anuntat de ministrul Muncii. Potrivit promisiunii Olgutei Vasilescu, se vor reyolva toate inechitatile din sistemul de pensii.

Romanii care se muta din tara risca amenzi intre 50 si 100 de lei, daca nu anunta Fiscul

Romanii care vor pleca din tara, dupa 1 ianuarie 2018, vor trebui sa completeze un chestionar. in caz contrar, ei ar putea risca amenzi intre 50 si 100 de lei, anunta Ministerul Finantelor.

Bogdan Diaconu l-a felicitat pe Mirel Palada pentru ca l-a lovit pe Gotiu: Asa merita toti tradatorii care apara interesele lui Soros

Liderul PRU, Bogdan Diaconu, l-a felicitat pe Mirel Palada, dupa ce l-a lovit pe parlamentarul USR, Mihai Gotiu, sustinand ca de un tratament similar trebuie sa beneficieze toti tradatorii care apara interese lui Soros.

Ce amenzi risca romanii care pleaca in strainatate fara sa anunte Fiscul

Ministerul Finantelor anunta ca toti cetatenii romani care pleaca in strainatate trebuie sa completeze un chestionar, in caz contrar urmand sa fie amendati. Astfel, cei care.

Anunt al ministrului Muncii pentru toti pensionarii. Vor mai primi a 13-a pensie?

Noua Lege a pensiei va intra in vigoare de la 1 decembrie 2017, conform graficului anuntat de ministrul Muncii. Potrivit promisiunii Olgutei Vasilescu, se vor reyolva toate inechitatile din sistemul de pensii.

Veste excelenta pentru pensionari. Persoanele pensionate anticipat partial ar putea sa ceara recalcularea pensiilor

Persoanele care s-au pensionat anticipat partial din 2011 si pana la mijlocul anului trecut ar putea cere recalcularea pensiilor, conform unui proiect de act normativ care a fost propus joi pentru adoptare la Se.

Veste excelenta pentru Ion Tiriac. I se va indeplini un mare vis

Lui Ion Tiriac i se va indeplini, in sfarsit, un mare vis. Omul de afaceri Ion Tiriac a primit o veste foarte buna din partea ATP. Turneul organizat de roman la Madrid va primi 4 zile.

Veste proasta pentru Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie. Nu scapa de controlul judiciar

Arhiepiscopul Tomisului nu scapa de controlul judiciar. Magistratii Curtii de Apel Constanta au prelungit cu inca 60 de zile aceasta masura care a fost instituita asupra sa inca din octombrie, anul.

Facebook introduce o noua functie. De acum va fi mai usor pentru toti utilizatorii

In ritmul alert de adaugare de functii noi si de copierea altor functii din alte aplicatii de socializare populare, Facebook nu uita de clipurile video, care s-au bucurat de o atentie deosebita din partea.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )