Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti excelente pentru romani! Gazele se vor ieftini din vara

Antena3 Antena3,
Vesti excelente pentru romani! Gazele se vor ieftini din vara

Vesti excelente pentru romani. Pretul gazelor naturale va fi mult mai mic din vara lui 2020, arata o analiza a Asociatiei Energia Inteligenta, care estimeaza comportamente mai agresive din partea consumatorilor industriali si o vulnerabilitate tot mai mare a consumatorilor casnici in fata furnizorilor. continuă pe Antena3

E LEGE! GATA, barbatii vor iesi la PENSIE la 50 DE ANI, iar femeile la 48! VESTI EXCELENTE pentru ROMANI

Gata! Vesti bune pentru o anumita categorie de contribuabiliromani! HOPA! EA E BOMBA-SEXY CARE L-A iNNEBUNIT PE IUBITUL GINEI PISTOL! BLONDINA ARATA FENOMENAL! GALERIE FOTO) S-a dat lege ca unii.

Vesti bune pentru consumatori: Gazele se vor ieftini din vara. Cum se poate negocia contractul cu furnizorul

Pretul gazelor naturale va fi mult mai mic din vara acestui an, arata o analiza a Asociatiei Energia Inteligenta, care estimeaza comportamente mai agresive din partea consumatorilor industriali si o vulnerabilitate tot mai mare a consumatorilor casnici in fata furnizorilor.

ANUNT OFICIAL! VIZELE pentru SUA, ELIMINATE?! VESTI EXCELENTE pentru ROMANI!

Anunt important pentru romani facut de Adrian Zuckerman, ambasadorul american la Bucuresti. Este posibil, cat de curand, sa fie eliminate vizele pentru romani.

SE DA A DOUA PENSIE, in ROMANIA! VESTI EXCELENTE pentru TOTI PENSIONARII ROMANI

Vesti bune pentru toti pensionarii din Romania! Urmeaza sa primeasca o a doua pensie, conform unui proiect de lege.

Noul coronavirus: Tabara de migranti de pe Insula Craciunului, transformata in centru de carantina pentru australienii care vor fi repatriati din China

Australia vrea sa isi duca cetatenii care vor fi evacuati din provincia chineza Hubei, centrul epidemiei de pneumonie virala, pe Insula Christmas, un teritoriu in Oceanul Indian care in mod normal primeste solicitanti de azil, potrivit unui proiect dezvaluit miercuri si citat de France Presse.

E LEGE! Toti soferii din ROMANIA care au PERMIS CATEGORIA B vor mai putea CONDUCE inca o CATEGORIE de vehicule! DECIZIE BOMBA

Vesti excelente pentru soferii romani care au permis categoria B! Vormai putea conduce inca o categorie de vehicule.

DIGI Romania: Ce PRIMESTI GRATUIT chiar ACUM, daca esti CLIENT! Multi ROMANI se vor bucura de acest BENEFICIU GRATIS

Vesti bune pentru clientii DIGI Romania! ADIO, TEO TRANDAFIR! FANII SUNT DEVASTATI! BURSUCU A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI GALERIE FOTO) DIGI Romania a creat pentru multi dintre clientii din Romania o retea.

Se dau bani pentru romani. Ministrul tocmai a facut anuntul. Cine va primi o marire de salariu

Salariile profesorilor vor fi majorate anul acesta. Este anuntul facut de ministrul Educatiei, Monica Anisie, dupa intalnirea pe care a avut-o, luni, cu parlamentarii PNL. Ea a precizat si ca programul pilot Masa Calda va fi extins la 150 de unitati de invatamant, subliniind ca programul nu se suprapune cu Laptele si Cornul. Ministrul Educatiei: .

Alerta in tara: 25 de romani s-au intors din China, focarul gripei. Masuri speciale pe aeroport

Alerta de cod rosu in tara, marti, in ziua in care 25 de romani s-au intors din China, zona-zero de risc in ce priveste coronavirusul.

S-A DAT LEGE, in ROMANIA! Barbatii vor iesi la PENSIE la 50 de ani, iar femeile la 48!

Gata! Vesti excelente pentru acesti romani! S-a dat lege ca unii romani sa poata iesi la pensie mai devreme. Iata ce conditii trebuie sa indeplineasca romanii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2668 seconds )