Libnet.ro
UNICEF

16:15

Veste soc pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii acestora din aceasta luna! Vezi daca esti pe lista!

B1 B1,
Veste soc pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii acestora din aceasta luna! Vezi daca esti pe lista!

Vesti bune pentru toti romanii cu pensii mai mici de 600 lei. CRISTIAN POMOHACI A FACUT RAVAGII PE SCENA! NIMENI NU SE ASTEPTA SA O FACA iN PUBLIC! FANII SI-AU PUS MANA LA OCHI IMAGINI BOMBA) Noua. continuă pe B1

VESTI EXCELENTE! Pensionarii ROMANI vor PRIMI BONURI DE MASA!

Statul roman vine cu o veste buna pentru pensionarii nostri. Pensionarii vor primi, foarte probabil, bonuri de masa. Potrivit unui proiect aflat in dezbatere la Camera Deputatilor, bonurile sunt propuse in.

Veste buna pentru Elena Udrea! Ce se intampla cu dosarul in care este judecata

Elena Udrea a primit o veste buna din partea Comisiei Europene, care a precizat, intr-un raspuns transmis Curtii de Justitie a Uniunii Europene, ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei cu privire la completurile de 5 judecatori poate fi aplicata in dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului a reactionat pe contul personal de Facebook. Veste .

Lia Olguta Vasilescu, nou atac la guvernul Orban: ii doare in cot de angajatii si pensionarii romani!

Lia Olguta Vasilescu a rabufnit! Aceasta a scris un mesaj, pe o retea de socializare, dupa ce a fost audiata in Comisia de Munca din Camera Deputatilor. Mai mult decat atat, acest mesaj a avut in prim-plan un nou atac asupra guvernului Orban Lia Olguta Vasilescu ataca din nou guvernul Orban Lia Olguta Vasilescu si-a .

Veste buna pentru romani! Cresc alocatiile de la 1 ianuarie 2020: Am reusit! inca o victorie pentru copiii Romaniei

Pe langa vestile bune pe care le-au primit elevii care indicau ca programa se va schimba si vor avea mai putine ore, alta veste ii va bucura. Alocatiile se vor mari de la 1 ianuarie 2020. Iata proiectul de lege si declaratiile initiatorului! Cresc alocatiile de la 1 ianuarie 2020 Alocatiile vor creste incepand cu .

DIGI RCS-RDS Orange Telekom Vodafone vin cu VESTI mari pentru toti clientii

DIGI RCS-RDS Orange Telekom Vodafone vin cu VESTI mari pentru toti clientii, si anume cu date privind portarile dintr-o retea in alta. DIGI RCS-RDS a avut parte de o perioada extrem de buna in Romania,.

Cum SCAPI de VINIETA de Bucuresti? Daca ai un ASTFEL DE AUTOTURISM, il poti face EURO 6! TOTI soferii ROMANI trebuie SA AFLE METODA

De la 1 ianuarie va intra in vigoare, in Bucuresti, taxa Oxigen. Toti cei care au masini sub euro 4 vor fi nevoiti sa o plateasca ori isi vor schimba masina.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )