Libnet.ro
UNICEF

11:30

Anunt de ULTIMA ORA pentru toti posesorii de DACIA DUSTER: Soferii romani sunt uluiti!

B1 B1,
Anunt de ULTIMA ORA pentru toti posesorii de DACIA DUSTER: Soferii romani sunt uluiti!

Dacia a dat lovitura pe piata auto din Germania unde se bate de la egal la egal cu cei mai titrati constructori germani. Duster a ajuns al cincilea cel mai vandut SUV in Germania, in timp ce Sandero este al. continuă pe B1

Probleme MARI pentru toti posesorii de DACII! ANUNTUL care le da FIORI

Pozitia Dacia pe piata romaneasca este amenintata de Ford, pentru care 2018 va fi un an chiar mai profitabil decat anii precedenti. in 2017, bilantul raportat de companie la Ministerul Finantelor.

Anunt SOC pentru posesorii de Dacia Duster: Ce se intampla cu motorul

In ceea ce priveste motorizarile de pe SUV-ul Dacia Duster, francezii de la Renault pregatesc modificari, clasicul motor 1. 5 dCi devenind 1. 5 Blue dCi. Acesta a primit imbunatatiri menite sa reduca.

Liviu Dragnea, anunt de ultima ora: Va fi un miting si mai mare, dar in alta locatie

Liviu Dragnea a anuntat in emisiunea Editie Speciala ca a fost doar inceputul mitingurilor pentru PSD. Simt aceeasi emotie ca aseara, a fost o emotie puternica in piata, a fost o descarcare a.

Liviu Dragnea, anunt de ultima ora: Va fi un miting urias, dar in alta locatie

Liviu Dragnea a anuntat in emisiunea Editie Speciala ca a fost doar inceputul mitingurilor pentru PSD. Simt aceeasi emotie ca aseara, a fost o emotie puternica in piata, a fost o descarcare a.

Liviu Plesoianu, mesaj de ultima ora inainte de miting: Aceasta zi va intra in istorie. Romania striga ca nu mai toleram ca noua securitate sa ne tina tara ostatica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a venit cu un mesaj de ultima ora inainte de marele miting PSD. Politicianul sustine ca va transmite un mesaj si televiziunilor internationale care se vor afla in Piata.

Ultima ORA: Un barbat, prins SUB METROU in statia Basarab

Un barbat, in varsta de 35 de ani, a cazut accidental pe linia de metrou din statia Basarab si a fost prins sub un tren. Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Raed Arafat, mesaj de ultima ora despre manifestatiile din Bucuresti

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat, pentru AGERPRES, ca au fost mobilizate mai multe echipaje din tara in contextul manifestatiilor care au loc sambata in Bucuresti. Au fost mobilizate mai.

Ce face, de fapt, Andra la Vocea Romaniei: Decizie de ultima ora la Pro TV

Vineri, in prima seara a emisiunii Vocea Romaniei Junior, sezonul doi, se va isca un conflict intre cele doua artiste din juriu, Andra si Inna. Inna, Andra si Marius Moga au luptat pentru a-i convinge pe.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )