Libnet.ro
UNICEF

06:00

Klaus Iohannis, declaratii in contextul reuniunii Consiliului European. Presedintele, precizari despre pozitia Romaniei legata de Brexit si discutiile pe tinte climatice (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, declaratii in contextul reuniunii Consiliului European. Presedintele, precizari despre pozitia Romaniei legata de Brexit si discutiile pe tinte climatice (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, joi, in marja participarii la reuniunea Consiliului European. Avem teme foarte importante pe ordinea de zi, a spus seful statului, of. continuă pe B1

Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis merge joi si vineri la Bruxelles la reuniunea Consiliului European ce va.

Presedintele Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European: Masurile de limitare a raspandirii noului coronavirus, una dintre temele de pe agenda discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis va participa, in perioada 15-16 octombrie, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, anunta Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat de presa. in cadrul.

Liderii europeni vor discuta masurile de combatere a pandemiei de coronavirus. Brexitul, un alt subiect pe agenda Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles. Pe agenda de discutii a reuniunii se afla subiecte referitoare la pandemia de COVID-19, viitoarele relatii dintre Uniunea Europeana si Marea Britanie, precum si combaterea schimbarilor climatice.

JOI SI VINERI Klaus Iohannis, la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles, scrie Agerpres. k.

Klaus Iohannis: Starea de alerta trebuie prelungita (VIDEO)

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a afirmat marti seara ca ar trebui ca starea de alerta sa se prelungeaca pentru o perioada de 30 de zile, avand in vedere evolutia epidemiei de.

Klaus Iohannis va sustine marti seara o conferinta de presa

Presedintele Klaus Iohannis, va sustine marti, incepand de la ora 19:00, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis va primi premiul Otto cel Mare

Presedintele Klaus Iohannis va primi premiul la Domul din Magdeburg, Germania, pentru onorarea maril.

Klaus Iohannis, anunturi importante dupa ce pandemia a scapat de sub control

Presedintele Klaus Iohannis sustine, incepand cu ora 19. 00, o conferinta de presa, in contextul numarului tot mai mare de infectari cu COVID 19. Antena3. ro va prezinta in regim live text principalele declaratii ale sefului statului.

Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European. Pandemia de COVID-19, unul dintre subiecte pe agenda de discutii

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European, la Bruxelles. Pe agenda de discutii se afla subiecte referitoare la pandemia de COVID-19, viitoarele relatii dintre Uniunea.

Presedintele Iohannis participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )