Libnet.ro
UNICEF

14:30

Vesti bune din partea OMS. Ce se intampla cu cazurile de reinfectare

Antena3 Antena3,
Vesti bune din partea OMS. Ce se intampla cu cazurile de reinfectare

Vine o declaratie asteptata de oamenii din lumea intreaga din partea Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Directoarea Departamentului Tehnic de Combatere a pandemiei de COVID-19 din cadrul OMS a precizat ca, pana acum, cazurile de reinfectare cu noul coronavirus sunt irelevante din punct de vedere statistic, avand in vedere ca numarul lor este foarte mic raportat la numarul total de cazuri. continuă pe Antena3

Ministrul Florin Citu: Vesti bune din economie! Nu cred ca sunt multe tari care pot arata o astfel de performanta!

Ministrul Finantelor, Florin Citu, vine cu vesti bune din economie, in contextul celei mai mari crize economice din ultima suta de ani. Acesta sustine ca injectia de lichiditate in economie a functionat perfect si trebuie continuata.

Avertisment ingrijorator din partea OMS: Aceasta nu va fi ultima pandemie

Seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat ca oamenii din intreaga lumea ar trebui sa se pregateasca mai bine pentru o viitoare pandemie, pentru a putea depasim.

Vesti bune pentru toti romanii! Ce se intampla de maine, 9 septembrie, pe aeroportul Henri Coanda

Vesti noi pe care trebuie sa le ia la cunostinta toti romanii! Ce urmeaza sa se intample de maine, 9 septembrie? Se elimina o obligativitate pe aeroportul Henri Coanda. Pasagerii nu au mai patit asta. Vesti bune pentru romani! Ce se intampla pe aeroportul Henri Coanda de maine, 9 septembrie Aeroportul Henri Coanda elimina o .

Singura veste buna despre pandemia din Romania: cand scad cazurile, conform lui Tataru

Intr-o interventie la TVR, Nelu Tataru s-a aruncat la noi pronosticuri legate de raspandirea cazurilor de coronavirus in Romania. Desi nu ai crede asta, exista si vesti bune. in opinia.

Vesti bune pentru soferi! Detaliul care te scapa de amenda, in trafic. Toti romanii cu permis trebuie sa afle asta

Un act normativ ce a fost publicat in Monitorul Oficial a modificat legislatia astfel incat soferii sa poata arata politistului asigurarea chiar si pe telefon. Acesta este detaliul care poate scapa multi soferi de amenda. Vesti bune. Detaliul care ii scapa pe soferi de amenda, in trafic. Toti romanii care au permis trebuie sa stie .

Vesti bune de la MAI! Cum te poti angaja la ei. Cate posturi vacante exista acum

Dupa ce Sindicatul Politistilor Europeni a contracarat initiativa Ministerului Afacerilor Interne, Camera deputatilor a decis ca pe durata starii de urgenta se vor putea organiza concursuri pentru ocuparea de posturi vacante. Cum te poti angaja la MAI si cate posturi vacante sunt libere Sindicatul Europol anunta ca, dupa prabusirea de saptamana trecuta cand Ministerul Afacerilor .

Vesti bune pentru toti romanii! Orasul din Romania care ne aduce cinste la Capitala Europeana a Inovarii 2020

Alaturi de Milano, Valencia, Viena si alte 8 orase europene, Clujul a ajuns, datorita dezvoltarii pe care a cunoscut-o in ultimii ani, in finala competitiei pentru titlul de Capitala europeana a inovarii 2020, iar daca va iesi castigator la sfarsitul acestei luni va primi un premiu in valoare de 1 milion de euro. Pentru mai .

Vesti bune pentru romani! Cine se poate pensiona cu 13 ani mai devreme. 12 meserii, in categoria conditiilor de munca speciala

In luna februarie si mai a acestui an, a existat pe masa deputatilor un proiect legislativ pentru completarea Legii nr. 2632010, ce are ca obiect sistemul unitar de pensii publice. Proiectul de lege a fonst initiat de un grup de sase deputati PSD. Proiect de lege. Cine se poate pensiona cu 13 ani mai devreme Conform .

Concurenta noua la Ferma 2020. Ce surpriza au primit vedetele din partea producatorilor PRO TV

Tot ce s-a rescris anul asta este mai greu, a devoalat Mihaela Radulescu, una dintre gazdele show-ului Ferma de la PRO TV. Asadar, se anunta aventura, tensiuni, momente emotionante, foamete, dar si concurenti pe masura care vor transforma aceste stari si atribuite in ceva cu totul surprinzator. De exemplu, noua concurenta, cunoscuta pentru umorul sau, .

Dan Diaconescu, pus la pamant! A primit lovitura de gratie din partea bancilor

DUpa ce, cativa ani buni, a fost considerat unul din cei mai bogati jurnalisti romani, cu doua televiziuniu, 4 companii, si aproximativ 30 de milioane de euro, celebrul Dan Diaconescu a cam ajuns la fundul sacului, iar creditorii inca ii mai dau tarcoale. Dan Diaconescu, pus la pamant Celebrul Dani Diaconescu nu mai scapa de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )