Libnet.ro
UNICEF

23:00

Vesti bune pentru consumatori: Gazele se vor ieftini din vara. Cum se poate negocia contractul cu furnizorul

Adevărul Adevărul,
Vesti bune pentru consumatori: Gazele se vor ieftini din vara. Cum se poate negocia contractul cu furnizorul

Pretul gazelor naturale va fi mult mai mic din vara acestui an, arata o analiza a Asociatiei Energia Inteligenta, care estimeaza comportamente mai agresive din partea consumatorilor industriali si o vulnerabilitate tot mai mare a consumatorilor casnici in fata furnizorilor. continuă pe Adevărul

Vesti excelente pentru romani! Gazele se vor ieftini din vara

Vesti excelente pentru romani. Pretul gazelor naturale va fi mult mai mic din vara lui 2020, arata o analiza a Asociatiei Energia Inteligenta, care estimeaza comportamente mai agresive din partea consumatorilor industriali si o vulnerabilitate tot mai mare a consumatorilor casnici in fata furnizorilor.

Vesti bune pentru pacienti: NU va exista coplata pentru programele nationale de sanatate

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca pentru programele nationale de sanatate nu va fi prevazuta coplata, indiferent daca serviciile medicale vor fi furnizate intr-un spital public sau privat.

Vesti bune pentru fermieri: Peste 400 mil. lei au fost aprobate pentru a fi alocate cu scopul reducerii accizei la motorina

Fonduri in valoare de 411 milioane de lei au fost aprobate de Guvern pentru a fi utilizare sub forma de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura.

Vesti bune pentru fanii lui Leicester. Jamie Vardy e apt de joc

Golgheterul Premier League, atacantul lui Leicester City, Jamie Vardy, este asteptat sa revina marti.

Noul coronavirus: Tabara de migranti de pe Insula Craciunului, transformata in centru de carantina pentru australienii care vor fi repatriati din China

Australia vrea sa isi duca cetatenii care vor fi evacuati din provincia chineza Hubei, centrul epidemiei de pneumonie virala, pe Insula Christmas, un teritoriu in Oceanul Indian care in mod normal primeste solicitanti de azil, potrivit unui proiect dezvaluit miercuri si citat de France Presse.

E LEGE! GATA, barbatii vor iesi la PENSIE la 50 DE ANI, iar femeile la 48! VESTI EXCELENTE pentru ROMANI

Gata! Vesti bune pentru o anumita categorie de contribuabiliromani! HOPA! EA E BOMBA-SEXY CARE L-A iNNEBUNIT PE IUBITUL GINEI PISTOL! BLONDINA ARATA FENOMENAL! GALERIE FOTO) S-a dat lege ca unii.

SE DA A DOUA PENSIE, in ROMANIA! VESTI EXCELENTE pentru TOTI PENSIONARII ROMANI

Vesti bune pentru toti pensionarii din Romania! Urmeaza sa primeasca o a doua pensie, conform unui proiect de lege.

DIGI Romania: Ce PRIMESTI GRATUIT chiar ACUM, daca esti CLIENT! Multi ROMANI se vor bucura de acest BENEFICIU GRATIS

Vesti bune pentru clientii DIGI Romania! ADIO, TEO TRANDAFIR! FANII SUNT DEVASTATI! BURSUCU A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI GALERIE FOTO) DIGI Romania a creat pentru multi dintre clientii din Romania o retea.

Asociatie: 2020 va aduce preturi mai mici la gaze. Cu cat se vor ieftini

Piata de gaze naturale va trece printr-o transformare puternica in 2020, an in care vom asista cel mai probabil la preturi cu pana la 18% mai mici in vara, dar si la comportamente mai agresive din partea consumatorilor industriali, precum si la o vulnerabilitate tot mai mare a consumatorilor casnici in fata furnizorilor, dupa liberalizarea pietei, se arata intr-o analiza a Asociatiei Energia Inteligenta.

VREMEA. Vesti bune din partea meteorologilor! Temperaturile sunt destul de ridicate pentru aceasta perioada

Meteorologii au emis, marti dimineata, avertizari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa sub 200 de metri, valabile in 12 judete din Transilvania, Muntenia si Dobrogea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )