Libnet.ro
UNICEF

09:00

Vesti bune pentru elevi! Ar putea avea reduceri mai mari la transportul public

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru elevi! Ar putea avea reduceri mai mari la transportul public

Elevii din invatamantul obligatoriu, profesional si liceal vor beneficia de un tarif redus cu minimum 50% pentru transportul local in comun, de suprafata si subteran, transportul intern auto,. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru elevi! De ce reduceri vor beneficia

Vesti bune pentru elevi , deoarece urmeaza sa primeasca multe reduceri, potrivit bugetul. ro. Elevii din invatamantul obligatoriu, profesional si liceal vor beneficia de 50 la suta reducere pentru.

Vesti bune pentru romani. Anul 2018 vine cu un record de zile libere

Vesti bune pentru romani. Anul 2018 vine cu un record de zile libere. Din totalul celor 14 zile declarate libere prin lege, doar trei dintre ele vor pica in weekend, astfel vom avea cel putin 11 zile.

Vesti bune pentru romanii care vor sa isi schimbe masina. Anunt important facut de ministrul Mediului

Vesti bune pentru soferi. Programul Rabla va fi suplimentat dupa ce tichetele din luna mai au fost epuizate rapid. Anuntul a fost facut de ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu. Aceasta a spus ca in.

Vesti bune pentru Romania! Record istoric in agricultura

Productiile de grau, rapita, mazare si orz obtinute in acest an sunt cele mai mari din istoria tarii, a afirmat, joi, secretarul de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale Mihai.

Vesti importante pentru elevi! Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru promulgarea Legii care prevede decontarea navetei scolare, din bugetul Ministerului Educatiei Nationale, si pentru elevii de nivel liceal care nu pot fi.

Vesti bune pentru romanii care isi cauta o locuinta! Mii de oferte avantajoase la Targul National Imobiliar. VIDEO

Veste buna pentru romanii care isi cauta o locuinta. Astazi se deschide Targul National Imobiliar, unde vor fi prezentate aproximativ 15. 000 de locuinte noi amplasate in ansambluri.

Vesti bune pentru elevii de liceu. Presedintele a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care prevede decontarea navetei scolare pentru elevii de liceu. Seful statului a semnat, astfel, decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea OUG nr.

Vesti bune pentru etnicii romani din Ucraina: Legea care interzice invatamantul in limba minoritatilor ar putea fi schimbata

Ucraina s-a aratat dispusa sa modifice controversata noua lege a educatiei care prevede obligativitatea invatamantului doar in limba ucrainiana. Acesta decizie a autoritatilor de la Kiev.

Vesti bune pentru soferi! Comisia de buget din Senat a decis eliminarea majorarii accizei la carburanti

Comisia de buget din Senat a decis, marti, eliminarea majorarii accizei la carburanti, potrivit news. ro. Senatorii din Comisia de buget au adoptat raportul la ordonanta 25/2017 prin care a fost majorata acciza.

Vesti extraordinare pentru bugetari! Ce sporuri vor primi incepand cu anul 2018

Vesti bune pentru bugetari! Din 2018, cei din administratia publica, a caror activitate presupune factori de risc, vor fi compensati financiar cu suplimente de pana la 15% din salariul de baza. Potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )