Libnet.ro
UNICEF

05:15

Vesti bune pentru mii de angajati romani! Ce drept fundamental vor primi din 2021

Playtech Playtech,
Vesti bune pentru mii de angajati romani! Ce drept fundamental vor primi din 2021

Multi dintre noi cunosc pe cineva care a trebuit sa ia o pauza de la locul de munca. Mai ales in conditiile epuizarii. Termenul sindromul burnout a fost inventat in anii 1970 de psihologul american Herbert Freudenberger. Efectele acestui sindrom burnout sunt din ce in ce mai vizibile in ultimii ani, iar asta a determinat . continuă pe Playtech

Pensii 2021. Ce se intampla cu cumpararea de vechime in munca. Vesti proaste pentru mii de romani

Guvernul Citu anunta o singura masura fiscala importanta pentru anul 2021. Este vorba de majorarea salariului minim but pe economie. Efectul acestei masuri este cresterea costurilor contributiilor sociale. Un alt efect este acela al majorarii pretului la cumpararea de vechime in munca. Anuntul a fost facut chiar de Casa Nationala de Pensii. Cumpararea de vechime .

Horoscop zilnic - vineri, 22 ianuarie 2021. Vesti bune pentru acesti nativi. isi vor cumpara o noua masina

Vesti bune pentru acesti nativi. isi vor cumpara o noua masina. Este vorba despre nativii Capricorn. Horoscop pentru vineri, 22ianuarie 2021, pentru fiecare zodie Zodia.

Scoala de soferi, gratuita pentru acesti romani. Vesti bune, in sfarsit!

Vesti bune pentru aceasta categorie de romani. Ei vor putea face scoala de soferi auto gratuit, prin intermediul unui program finantat de Fundatia pentru Comunitate. Scoala de soferi, gratuita pentru acesti romani Mai exact, este vorba despre tinerii din medii defavorizate care au varste cuprinse intre 17 si 25 de ani. Cu ajutorul programului finantat .

Vesti proaste pentru romani. Tocmai a fost eliberat de la Penitenciarul Rahova

Pe vremuri in mahalale circula un cantec Gore din Chitila, personajul fiind un asa-zis interlop. Daca multi credeau ca este un personaj fictiv, asa era, dar realitatea bate filmul, daca putem spune asa. Exista un Gore, dar nu din Chitila. Gore de Cluj este considerat unul din cei mai periculosi interlopi din zona. S-a facut .

Categorii noi de angajati in etapa a doua de vaccinare. Cine profita din acest moment

Vesti bune pentru aceste categorii de angajati. Ei vor intra in etapa a doua a campaniei de vaccinare impotriva coronaviruslui, in care sunt deja incluse persoanele cu o varsta inaintata, cele vulnerabile si angajatii din domeniile esentiale. Ce categorii de romani vor fi vaccinati? Categorii noi de angajati in etapa a doua de vaccinare O .

Restrictiile care dispar din Bucuresti. Ce trebuie sa afle acum milioane de romani

Vesti bune pentru locuitorii Capitalei. in contextul in care Bucurestiul intra in scenariul galben incepand din 25 ianuarie, mai multe restrictii vor fi ridicate. Restrictiile care dispar din Bucuresti Mai exact, dupa ce rata infectarilor cu noul coronavirus a coborat sub 3 la mia de locuitori, incepand de luni, restaurantele si barurile se vor redeschide .

Angela Merkel a facut anuntul oficial. Ce se va intampla in Germania, mii de romani trebuie sa afle

Angela Merkel a facut anuntul oficial. Ce se va intampla in Germania, mii de romani trebuie sa afle. Vestile nu sunt deloc bune in ceea ce priveste pandemia de coronavirus. Cati morti de covid a inregistrat Germania in ultimele 24 de ore, cititi in randurile de mai jos. Angela Merkel a facut anuntul oficial. Ce .

Se intampla de luni pentru sute de mii de romani. E oficial: mare atentie la miezul noptii

Autoritatile vin cu noi decizii in contextul pandemiei si sute de mii de romani sunt vizati. Autoritatile din Bucuresti vin cu noi decizii in contextul in care, se pare, rata incidentei.

Angela Merkel face anuntul fantastic in Germania. Ce veste au primit sute de mii de romani

Vaccinurile cu coronavirus arata o cale de iesire din pandemie. Acestea pot fi adaptate pentru noile variante ale virusului. Germania ar trebui sa poata vaccina toti cetatenii pana la sfarsitul verii, a declarat joi cancelarul german Angela Merkel. Cancelarul german Angela Merkel anunta vaccinari record Cancelarul german Angela Merkel a declarat ca Guvernul german va .

A aparut inca o tulpina a virusului covid-19. Sute de mii de romani vor fi afectati

Se pare ca pandemia nu are de gand sa se sfarseasca. O noua tulpina a coronavirusului a aparut. Potrivit oamenilor de stiinta, mutatia este diferita de cele aparute in Anglia si Africa de sud. A aparut inca o tulpina a coronavirusului Noua mutatie de coronavirus a aparut in Germania. in Bavaria 35 de persoane au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2545 seconds )