Libnet.ro
UNICEF

17:45

Vesti proaste pentru romani. Tocmai a fost eliberat de la Penitenciarul Rahova

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru romani. Tocmai a fost eliberat de la Penitenciarul Rahova

Pe vremuri in mahalale circula un cantec Gore din Chitila, personajul fiind un asa-zis interlop. Daca multi credeau ca este un personaj fictiv, asa era, dar realitatea bate filmul, daca putem spune asa. Exista un Gore, dar nu din Chitila. Gore de Cluj este considerat unul din cei mai periculosi interlopi din zona. S-a facut . continuă pe Playtech

Pensii 2021. Ce se intampla cu cumpararea de vechime in munca. Vesti proaste pentru mii de romani

Guvernul Citu anunta o singura masura fiscala importanta pentru anul 2021. Este vorba de majorarea salariului minim but pe economie. Efectul acestei masuri este cresterea costurilor contributiilor sociale. Un alt efect este acela al majorarii pretului la cumpararea de vechime in munca. Anuntul a fost facut chiar de Casa Nationala de Pensii. Cumpararea de vechime .

Controversatul Iulian Bulai, de la USR, are vesti proaste pentru soferi. Ce se intampla cu autostrada A8

Iesirea din peisaj a Vioricai Dancila a facut loc unui nou personaj politicfoarte colorat in Romania. Iulian Bulai, parlamentarul USR care s-a facut remarcat in repetate randuri prin gafele sale publice,.

Descoperire socanta in cabanosul din magazine. Cat de periculos este, de fapt, pentru romani

O descoperire socanta a fost in cabanosul din magazine. Cat de periculos este, de fapt, pentru romani, cititi in articolul de mai jos. S-a aflat cat de periculosi sunt, de fapt, cabanosii din magazine. Ce substanta periculoasa contin Descoperire socanta in ceea ce priveste cabanosul din magazine. Acum s-a aflat cat de periculos este, de .

Vesti bune pentru mii de angajati romani! Ce drept fundamental vor primi din 2021

Multi dintre noi cunosc pe cineva care a trebuit sa ia o pauza de la locul de munca. Mai ales in conditiile epuizarii. Termenul sindromul burnout a fost inventat in anii 1970 de psihologul american Herbert Freudenberger. Efectele acestui sindrom burnout sunt din ce in ce mai vizibile in ultimii ani, iar asta a determinat .

Horoscop zilnic - vineri, 22 ianuarie 2021. Vesti bune pentru acesti nativi. isi vor cumpara o noua masina

Vesti bune pentru acesti nativi. isi vor cumpara o noua masina. Este vorba despre nativii Capricorn. Horoscop pentru vineri, 22ianuarie 2021, pentru fiecare zodie Zodia.

Anuntul trist al diminetii pentru romani. Suntem pe un loc fruntas in UE la acest capitol

Romania, tara membra UE, conform unor raportori anuali, a avut cea mai mare crestere la preturile de consum. Raportul face referire la tot anul 2019, dar si la ultima perioada din 2020. Datele statistice arata o crestere considerabila a preturilor de consum in Romania, in conditiile in care exista o criza economica. Preturile de consum .

STUDIU EJOBS: 2020, cel mai greu an pentru romani, din punct de vedere profesional

:Cel mai greu din cariera mea, plin de incertitudini, plin de provocari sau chiar inspaimantator - acestea au fost cateva dintre caracteristicile pe care participantii la cel mai recent studiu eJobs le-au dat anului 2020. 18% au raspuns, totusi, ca pandemia a fost mai usor de traversat decat se asteptau initial, iar 15% spun ca anul trecut le-a adus o serie de surprize placute pe plan profesional.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )