Libnet.ro
UNICEF

18:15

Vesti bune pentru soferii din Romania. Cum vor gasi locuri de parcare mai repede

Playtech Playtech,
Vesti bune pentru soferii din Romania. Cum vor gasi locuri de parcare mai repede

Intr-un oras ca Bucurestiul cu aproape 2 milioane de locuitori, locurile de parcare sunt clar o problema. Lipsa parcarilor, sau a locurilor de parcare a generat, nu de putine ori, adevarate polemici, fie politice fie sociale. O echipa de dezvoltatori au venit in intampinarea romanilor, si au creat o aplicatie de parking-sharing, denumita yeParking. Locurile . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru toti soferii romani. DRPCIV a facut anuntul asteptat de cativa ani buni

In sfarsit, vesti bune pentru toti soferii romani. Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV) a facut anuntul asteptat de cativa ani buni de conducatorii auto din Romania. Soferii romani, veste extraordinara de la DRPCIV Dupa ani de zile de stat la cozi interminabile, nervi si timp pierdut, Directia Regim Permise de .

Cine va beneficia de medicamente gratuite de la 1 ianuarie 2021. Vesti bune pentru milioane de romani!

Vesti bune pentru milioane de romani, dupa ce s-a aflat ca vor beneficia de medicamente gratuite de la 1 ianuarie 2021. Milioane de romani va beneficia de medicamente gratuite. De cand intra in vigoare Legea La cererea Ministerului Sanatatii, Guvernul a aprobat in sedinta de vineri, 4 decembrie, Hotararea privind modificarea si completarea anexei la .

Vesti bune pentru romanii care merg in Italia. Guvernul a facut anuntul in weekend

Pe 3 decembrie, Primul ministru, Giuseppe Conte, a aprobat un nou decret pentru a contracara raspandirea viruslui in Italia. Pe langa masurile luate pentru perioada de sarbatori, au fost modificate si masurile restrictive pentru cetatenii care vin din Romania. Noile masuri se refera si la persoanele care tranziteaza satul roman in urmatoarea perioada. Noi masuri .

Anuntul diminetii pentru elevii din Romania. E oficial, cat vor mai face cursuri online

Guvernul a decis, luni, ca scolile si gradinitele sa functioneze online inca doua saptamani, pana in 23 decembrie. Dupa aceasta data, elevii din Romania intra in vacanta de iarna, asa ca institutiile raman inchise pana cel putin la 11 ianuarie. DOCUMENT: Cursurile online continua. Scolile si gradinitele raman inchise Potrivit hotararii adoptate luni seara de .

Monica Anisie, anunt de ultima ora pentru elevii din Romania. E legat de examenele nationale

Criza epidemiologica a dat peste cap tot sistemul educational romanesc. inca din vara elevii din preuniversitar au fost obligati sa treaca in sistemul de predare online. Majoritatea orelor de pregatire pentru examenele nationale s-au tinut in sistem hibrid. O parte in online, o parte la clasa. Monica Anisie a anuntat recent cum se vor desfasura .

Vesti bune pentru FCSB inaintea derby-ului cu CFR Cluj

Accidentat la meciul cu UTA Arad din etapa a 11-a, Florin Tanase este pregatit sa revina pe teren.

Alimentele bune pentru vederea ta. Trebuie sa le consumi zilnic pentru sanatatea ochilor

Vederea iti joaca feste? Senzatia de ochi grei, aparuta din cauza oboselii, poate fi diminuata simplu, schimbandu-ti meniul. Include in dieta ta aceste alimente. Alimente pe care trebuie sa le consumi zilnic pentru a sta departe de ochelarii de vedere Oboseala, stresul, poluarea, lipsa de vitamina A, dar si produsele de ingrijire si statul indelung .

Unde vor fi deschise cele mai noi facultati din Romania. Candidatii se vor putea inscrie de vara viitoare

Cea mai noua universitate, de stat, din Romania se va deschide, cel mai probabil, vara viitoare la Botosani. Este de fapt o extensie a Universitatii Alexandru Ioan Cuza si va avea specializari precum Litere, Informatica, Drept sau Administratie Publica.

Este oficial. Carantina prelungita intr-un mare oras din Romania. Decizia a fost luata imediat dupa inchiderea urnelor de votare

Tensiune mare pentru municipiul Sibiu, dupa ce ieri a fost solicitata prelungirea carantinei in acest oras pentru inca o saptamana. in ciuda regulilor stricte impuse de autoritati, incidenta cazurilor de COVID-19 este una mare, de 7,43 la mia de locuitori. in aceeasi situatie se afla inca sase localitati, care asteapta sa afle daca vor mai .

Posta se extinde in zona comertului online: Dupa eMag, parteneriat si cu Elefant.ro pentru ridicarea din oficiile postale a coletelor comandate pe internet

Cei peste 2,5 milioane de clienti ai Elefant. ro, unul dintre cei mai mari retaileri online din Romania, vor putea incepand de luni, 7 decembrie, sa comande produsele si cu livrare prin cele 628 de oficii postale ale Postei Romane, in urma unui parteneriat recent semnat intre cele doua companii. Contractul cu elefant. ro face parte din strategia Postei de a-si extinde cota de piata pe segmentul comertului online, primul astfel de acord fiind semnat in 2015 cu cel mai mare retailer online eMag.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )