Libnet.ro
UNICEF

09:15

VESTI EXCELENTE pentru ROMANI: Vor avea ZILE LIBERE, curand! MINIVACANTA pe care toata lumea o ASTEAPTA

B1 B1,
VESTI EXCELENTE pentru ROMANI: Vor avea ZILE LIBERE, curand! MINIVACANTA pe care toata lumea o ASTEAPTA

Romanii abia asteapta o noua zi libera! A trecut Pastele, a trecut si 1 Mai, iar acum oamenii stiu ca urmatoarele zile libere vor fi de Rusalii. Asadar, apare intrebarea, cand sunt Rusaliile 2019 si. continuă pe B1

Vesti bune pentru romani! ANAF renunta la popriri pentru datorii mici

Romanii nu se vor mai trezi cu conturile bancare blocate, din cauza popririlor puse de Fisc, daca au datorii mici. STIRI PE ACEEASI TEMA Avalansa popririlor: Milioane de conturi blocate de ANAF. ANAF nu va mai.

Vesti excelente pentru soferi! Politia Rutiera nu mai are voie sa ascunda radarele

Este oficial, Politia Rutiera nu mai are voie sa ascunda radarele! Deputatii au adoptat legea care le interzice politistilor sa pandeasca vitezomani din locuri putin vizibile. Agentii trebuie sa.

Cand sunt Rusaliile 2019. De cate zile libere vor beneficia romanii!

Acum ca Sarbatorile Pascale si 1 mai au trecut, oamenii stiu ca urmatoarele zile libere vor fi de Rusalii. Asadar, apare intrebarea, cand sunt Rusaliile 2019 si ce zile libere vor primi de la.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o vara de cosmar! Totul le iese pe dos!

Vara nu aduce vesti bune pentru toti nativii. Unii vor avea parte doar de ghinioane, care se vor tine dupa ei la fiecare pas. De la drame amoroase la esec in afaceri, acesti nativi vor gusta.

Aproximativ 600 de mii de romani vor fi scutiti de de plata contributiilor fiscale. Lucian Isar: Amnistia fiscala nu e bine gandita

Aproximativ 600 de mii de romani vor fi scutiti de de plata contributiilor fiscale datorate pentru anii 2015 - 2017. Economistii sunt de parere ca masura amnistiei fiscale nu va avea efectul scontat si.

Cati romani vor sa renunte la Pilonul II pentru a-si muta contributiile exclusiv in sistemul public de pensii

Evitarea unor pensii foarte mici a fost unul din motivele lansarii in 2008 a unui sistem de pensii obligatorii administrate privat Pilonul II), aflat acum sub asediul modificarilor legislative ale Guvernarii PSD-ALDE. Prin controversata Ordonanta a lacomiei, li s-a dat romanilor dreptul sa renunte la Pilonul II in favoarea sistemului public de pensii. Vezi in articol cati romani vor sa paraseasca Pilonul II si ce spune ASF despre posibila retragere din piata a administratorilor de pensii private.

Uber si Bolt anunta ca ii sustin financiar si juridic pe soferii care vor avea dificultati

Companiile de ride-sharing si-au declarat disponibilitatea de a sustine financiar si juridic soferii care vor avea dificultati, dupa intrarea in vigoare a modificarilor la legea taximetriei, scrie Mediafax. OUG privind transportul in regim de taxi a intrat in vigoare: Ce se schimba de fapt pentru soferii Uber, Bolt si Clever.

Uber si Bolt anunta ca ii sustin financiar si juridic pe soferii care vor avea dificultati

Companiile de ride-sharing si-au declarat disponibilitatea de a sustine financiar si juridic soferii care vor avea dificultati, dupa intrarea in vigoare a modificarilor la legea taximetriei, conform startupcafe. ro .

PENSII 2019. Vesti bune pentru unii pensionari. Vor avea cresteri de 400 de lei

Romanii se vor bucura de cresterea pensiilor. Subventiile urmeaza sa creasca cu 400 de lei, insa doar o anumita categorie de romani se incadreaza. Astfel, romanii.

Premierul Dancila, anunt pentru romani: Reducem TVA la 5% pentru produsele traditionale

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Guvernul va reduce TVA de la 9% la 5% pentru produsele traditionale. in ultimele zile am avut intalniri in teritoriu, cu autoritati locale, oameni de afaceri,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2619 seconds )