Libnet.ro
UNICEF

12:45

Vesti proaste pentru Dragnea. Administratorul Tel Drum, audiat la DNA

B1 B1,
Vesti proaste pentru Dragnea. Administratorul Tel Drum, audiat la DNA

Administratorul Tel Drum, Mircea Dumitrescu, s-a prezentat la DNA pentru a fi audiat de procurori in dosarul Tel Drum-Brazilia. Acesta nu a dorit sa faca nicio declaratie in fata jurnalistilor, noteaza. continuă pe B1

Prognoza meteo. Vesti proaste pentru cei de la mare

PROGNOZA METEO PENTRU TARA Vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor, dar in special in vest si in sud-vest, potrivit Administratiei Nationale de.

Vesti proaste pentru Velea. Antonia nu divorteaza prea curand de italianul Vincenzo Castellano

Una calda, alta rece, pentru Alex Velea. Artistul ar putea fi tatal copiilor lui si in acte chiar anul acesta, in schimb Antonia va putea divorta de Vincenzo Castellano abia peste vreo doi ani, caci.

Vesti proaste pentru fanii Depeche Mode. Solistul trupei a fost spitalizat (FOTO)

Solistul Depeche Mode a fost spitalizat in Belarus, iar concertul pe care trupa trebuia sa-l sustina in Minsk a fost amanat, informeaza post-punk. com. Va anuntam, cu regret, ca, din.

Kovesi, despre dosarul lui Dragnea: A mai fost un dosar Tel-Drum inchis in 2010, prin clasare. Am investigat dupa 2013

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a acordat duminica un interviu pentru ziare. com in care vorbeste despre dezvaluirile Rise Project, dar si despre Dragnea-Tel Drum. Totodata, Laura Codruta.

Kovesi, mesaj pentru Liviu Dragnea: Investigam fapte, nu alegem tinte. Ce a dezvaluit despre dosarul Tel Drum (VIDEO)

A mai existat un dosar Tel Drum la DNA, dar a fost clasat in 2010, sub conducerea lui Daniel Morar, a anuntat Laura Codruta Kovesi. Actualul procuror sef al DNA sustine ca institutia pe care o conduce nu.

Prima reactie din PSD, dupa ultimele informatii ale lui Kovesi despre dosarul Dragnea-Tel Drum

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a spus duminica, dupa interviul in care Kovesi vorbeste despre dosarul Dragnea-Tel Drum, ca informatiile sunt niste.

Laura Codruta Kovesi: La DNA a existat un dosar Tel Drum solutionat in 2010 cu solutie de netrimitere in judecata / Despre actiunile la purtator: Putem verifica orice informatie legata de bani si circuite financiare

La DNA a existat un dosar Tel Drum solutionat in 2010 cu o solutie de netrimitere in judecata, afirma procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, intr-un interviu pentru Ziare. com. Procurorul sef al DNA mai spune, in interviu, ca Noi investigam fapte care sunt date in competenta noastra. Simplul fapt ca o persoana detine o anumita functie sau are o avere nu inseamna ca trebuie sa deschidem o investigatie. Nu alegem tinte, nu anchetam o persoana pentru ca are cinci vile, pentru ca e prim-ministru sau ministru. Noi investigam fapte. Laura Codruta Kovesi mai afirma ca actiunile la purtator, suspectate a fi sursa de coruptie, nu sunt o crima perfecta: Nu sunt. ) Putem verifica orice informatie legata de bani si circuite financiare.

Sorina Matei pune tunurile pe Kovesi, dupa declaratiile privind Tel Drum: De ce nu spune?

Sorina Matei sustine ca dosarul Tel Drum din 2010, despre care a vorbit recent Laura Kovesi intr-un interviu, a fost inchis chiar de catre un protejat al sefei DNA, anume procurorul Eugen Stoina.

Vesti bune pentru bucurestenii care lucreaza in nordul Capitalei

Vesti bune pentru bucurestenii care lucreaza in nordul Capitalei! Metrorex a deschis statia de metrou Pipera, luni dimineata, cu o zi mai devreme decat se anuntase initial. Astfel, circulatia pe.

Mircea Dumitrescu, administratorul public al judetului Teleorman, audiat la DNA. Saptamana trecuta el a fost pus sub acuzare in dosarul Belina-Tel Drum

In acelasi dosar este urmarit penal si Adrian Ionut Gadea, secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii si fost presedinte al CJ Teleorman. Mircea Dumitrescu a venit la DNA in jurul orei 13. 30, fiind insotit de avocatul sau. El a intrat in sediul directiei fara sa faca declaratii. Surse judiciare au declarat ca Dumitrescu a fost chemat la DNA pentru intocmirea de acte procedurale in dosarul Belina, in care este urmarit penal.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )