Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti proaste pentru romanii care se pregatesc de concediu: Preturi tot mai mari pe litoralul romanesc (VIDEO)

B1 B1,
Vesti proaste pentru romanii care se pregatesc de concediu: Preturi tot mai mari pe litoralul romanesc (VIDEO)

Cazarea pe litoralul romanesc se va scumpi din nou, de luni 15 iulie. Dupa ce la 1 iulie preturile au crescut semnificativ , jumatatea lunii lui Cuptor vine cu preturi si mai mari la malul Marii. continuă pe B1

Vesti bune pentru pensionari. Cu cat se vor mari pensiile, anul acesta. Punctul de pensie va creste

In sfarsit, apar vesti bune pentru pensionari. Teoretic, toate pensiile se vor mari, incepand de anul acesta. Afla cu cat se vor mari pensiile si cu cat va creste punctul de pensie. Trebuie, totusi, sa iei in calcul un aspect despre care putina lume vorbeste, iar PSD nici n-ai vrea sa-l stii, cu toate ca .

Avertizare MAE pentru romanii care sunt in Grecia: Prognoza de ploi torentiale si furtuni violente

Romanii care sunt in Grecia sunt averizati de Ministerul Afacerilor Externe ca, in Grecia, Serviciul local de Meteorologie a emis o prognoza de ploi torentiale, furtuni, vant in rafale pentru perioada 13 - 14 iulie 2019.

Avertizare MAE pentru romanii care merg in Grecia: risc ridicat de incendii de vegetatie in insula Rhodos

Romanii care se afla sau care vor sa plece in Grecia sunt avertizati de catre Ministerul de Externe ca exista risc ridicat de incendii de vegetatie in insula Rhodos, pe fondul vantului si al temperaturilor ridicate.

HOROSCOP WEEKEND. Vesti excelente pentru Fecioare, dar Scorpionii vor da lovitura

Horoscop weekend. Iata ce ne rezerva astrele pentru ultimele doua zile ale saptamanii. Berbec Ai parte de schimbari cand vine vorba de viata sentimentala. O discutie serioasa cu partenerul de cuplu.

Avertizare MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia. Mai multe regiuni sunt afectate de furtuni si ploi torentiale

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca Serviciul local de Meteorologie a transmis situatia actualizata a zonelor afectate de vreme nefavorabila, respectiv ploi torentiale, furtuni, vant in rafale.

Masura propusa de ANAF pentru a-i ajuta pe romanii care se aleg cu poprire pe conturi

Ministerul Finantelor Publice si ANAF propun un nou mecanism pentru automatizarea infiintarii si ridicarii popririlor bancare de catre organele fiscale, in limita sumelor inscrise in actele de executare.

Teodorovici: Presedintia romana a Consiliului UE, un test pentru administratie, care a demonstrat ca poate face fata oricarei provocari

Presedintia romana a Consiliului UE a fost un test pentru administratia publica, care a demonstrat ca poate face fata oricarei provocari, la cel mai inalt nivel, scrie ministrul Finantelor, Eugen.

ADMITERE 2019. Ce locuri sunt disponibile pentru cei care vor o cariera in Armata, Politie, SRI sau SIE

Doritorii pot alege intre mai multe universitati din toata tara. Ei trebuie sa aiba diploma de Bacalaureat sau o adeverinta care sa certifice acest lucru. Varsta celor care vor aceasta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )