Libnet.ro
UNICEF

15:15

Avertizare MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia. Mai multe regiuni sunt afectate de furtuni si ploi torentiale

Adevărul Adevărul,
Avertizare MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia. Mai multe regiuni sunt afectate de furtuni si ploi torentiale

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca Serviciul local de Meteorologie a transmis situatia actualizata a zonelor afectate de vreme nefavorabila, respectiv ploi torentiale, furtuni, vant in rafale. continuă pe Adevărul

Avertizare MAE pentru romanii care sunt in Grecia: Prognoza de ploi torentiale si furtuni violente

Romanii care sunt in Grecia sunt averizati de Ministerul Afacerilor Externe ca, in Grecia, Serviciul local de Meteorologie a emis o prognoza de ploi torentiale, furtuni, vant in rafale pentru perioada 13 - 14 iulie 2019.

Avertizare MAE pentru romanii care merg in Grecia: risc ridicat de incendii de vegetatie in insula Rhodos

Romanii care se afla sau care vor sa plece in Grecia sunt avertizati de catre Ministerul de Externe ca exista risc ridicat de incendii de vegetatie in insula Rhodos, pe fondul vantului si al temperaturilor ridicate.

O noua avertizare MAE pentru Grecia. Va fi urgie

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca serviciul de meteorologie din Grecia a emis o prognoza de vreme nefavorabila pentru perioada 13-14 iulie 2019, respectiv ploi torentiale, furtuni si vant in.

Furtunile se reintorc la Halkidiki. Avertizare de la MAE pentru turistii romani

Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia o parte considerabila a acestei tari va fi afectata de ploi torentiale, furtuni, vant in.

Atentionare MAE de calatorie in Grecia: Mai multe zone sunt afectate de ploi torentiale, furtuni si vant in rafale

Ministerul Afacerilor Externe MAE) atentioneaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca mai multe zone vor fi afectate de ploi torentiale, furtuni si vant in rafale, incepand de duminica seara, informeaza institutia, intr-un comunicat de presa.

Masura propusa de ANAF pentru a-i ajuta pe romanii care se aleg cu poprire pe conturi

Ministerul Finantelor Publice si ANAF propun un nou mecanism pentru automatizarea infiintarii si ridicarii popririlor bancare de catre organele fiscale, in limita sumelor inscrise in actele de executare.

Teodorovici: Presedintia romana a Consiliului UE, un test pentru administratie, care a demonstrat ca poate face fata oricarei provocari

Presedintia romana a Consiliului UE a fost un test pentru administratia publica, care a demonstrat ca poate face fata oricarei provocari, la cel mai inalt nivel, scrie ministrul Finantelor, Eugen.

ADMITERE 2019. Ce locuri sunt disponibile pentru cei care vor o cariera in Armata, Politie, SRI sau SIE

Doritorii pot alege intre mai multe universitati din toata tara. Ei trebuie sa aiba diploma de Bacalaureat sau o adeverinta care sa certifice acest lucru. Varsta celor care vor aceasta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2017 seconds )