Libnet.ro
UNICEF

09:30

Vesti TERIBILE pentru SIMONA HALEP, la Wimbledon! Ce se intampla in acest moment cu clasamentul MONDIAL

B1 B1,
Vesti TERIBILE pentru SIMONA HALEP, la Wimbledon! Ce se intampla in acest moment cu clasamentul MONDIAL

Vesti bune pentru Simona Halep, inainte de inceperea Turneului de la Wimbledon! Liderul mondial a fost desemnat cap de serie numarul 1 la competitia care va incepe luni, dupa ce organizatorii au decis sa. continuă pe B1

Lovitura CUMPLITA pentru Simona Halep: Nu mai are nicio sansa! A primit vestea TERIBILA cand se pregatea de Wimbledon

Tim Henman, unul dintre ultimii jucatori de serviciu-voleu din tenisul masculin, retras in septembrie 2007, nu ii da nicio sansa Simonei Halep la castigarea titlului de la Wimbledon. El invoca statistica.

E diabolic! Cum a obtinut Ion Tiriac un contract de milioane de dolari pentru Simona Halep

Ion Tiriac reprezinta intereseele Simonei Halep, chiar daca nu o face oficial, el fiind in spatele loviturilor financiare pe care le da liderul WTA pe partea comerciala.

VIDEO intalnire intre Simona Halep si Rafael Nadal la Wimbledon

Dupa ce au castigat la Raland Garros, Simona Halep si Rafael Nadal s-au complimentat reciproc, iar acum au avut ocazia sa se intalneasca.

Simona Halep, saptamana cu numarul 34 in fruntea WTA. Mihaela Buzarnescu, locul 28 WTA, cel mai bun din cariera

Simona Halep continua sa conduca in clasamentul WTA, cu 7. 970 de puncte, in ierarhia data publicitatii luni. Halep este pentru a 34-a saptamana pe locul I WTA, egaland-o pe germana Angelique Kerber.

VIRALUL ZILEI! Film de OSCAR cu Simona Halep in rolul principal (VIDEO)

Oficialii de la Roland Garros i-au facut o surpriza de proportii tenismenei Simona Halep. Francezii au incarcat pe contul oficial de Youtube o pelicula de Oscar cu liderul WTA in rolul principal. Este.

Simona Halep, saptamna 34 n postura de lider mondial; Mihaela Buzarnescu, locul 28 (cel mai bun din cariera)

Simona Halep bifeaza saptamana cu numarul 34 pe prima pozitie mondiala, jucatoarea noastra avand 7970 de puncte. Podiumul este completat de Caroline Wozniacki 6745) si Garbine Muguruza 6550). Semfinalista la Birmingham, Mihaela Buzarnescu a urcat pana pe 28 cel mai buna pozitie din cariera).

Wimbledon: Serena Williams, pe lista capilor de serie; Simona Halep, principala favorita

Organizatorii turneului de la Wimbledon au desemnat-o pe Serena Williams cap de serie numarul 25, desi jucatoarea americana ocupa in acest moment locul 183 WTA. Ei au tinunt cont de faptul ca Williams a castigat de sapte ori trofeul la All England Club si ca a revenit in circuit dupa o perioada de pauza, dupa ce a nascut.

Sa se inspire de la Simona Halep Francezii si-au exclus din echipa de FED Cup cea mai buna jucatoare a tarii

Chiar daca nu au stralucirea turneelor WTA, meciurile de FED Cup starnesc ambitii si orgolii pentru sportivele care isi reprezinta tarile.

Sa se inspire de la Simona Halep. Francezii si-au exclus din echipa de FED Cup cea mai buna jucatoare a tarii

Chiar daca nu au stralucirea turneelor WTA, meciurile de FED Cup starnesc ambitii si orgolii pentru sportivele care isi reprezinta tarile.

Vesti bune pentru cei care sufera de diabet zaharat. Ministerul Sanatatii lanseaza un nou proiect dedicat lor

Ministerul Sanatatii a pus in dezbatere publica, miercuri, proiectul de Hotarare de Guvern pentru modificarea anexei la HG nr. 155/2017 privind aprobarea programelor nationale de sanatate pentru anii 2017 si.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )