Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti de ULTIMA ORA despre MIHAI CONSTANTINESCU! Asta da MINUNE! Rudele si-au facut CRUCE cand au ajuns in SALON

B1 B1,
Vesti de ULTIMA ORA despre MIHAI CONSTANTINESCU! Asta da MINUNE! Rudele si-au facut CRUCE cand au ajuns in SALON

Celebrul cantaret Mihai Constantinescu se afla in continuare internat la Spitalul Floreasca, din Capitala, pe sectia de Terapie intensiva. Sotia sa insa a dat o veste incurajatoare. Ea sugerat ca starea de. continuă pe B1

Victor Ponta, mesaj de ultima ora despre prezidentiabilul Pro Romania

Victor Ponta face primul anuntdespre prezidentiabilul Pro Romania, dupace planul sau privind un candidat unic de stanga a esuat, PSD anuntand ca o sustine pe Viorica Dancila la.

SOTIA lui Mihai Constantinescu, ANUNT de ultim moment despre iNDRAGITUL ARTIST! Din pacate...

Mihai Constantinescu a superit un stop cardio-respirator pe 13 mai, iar de atunci se afla in coma, internat in spital. Sotia ii este alaturi si spera intr-o minune. Simona Secrier a dat ultimele detalii.

Sotia lui Mihai Constantinescu a dat noi detalii despre starea de sanatate a artistului

Sotia lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier, a facut noi declaratii despre starea de sanatate a artistului. Aceasta marturiseste ca starea de sanatate a artistului s-a imbunatatit si evolueaza in sens pozitiv. Simona, despre starea de sanatate a luui Mihai Constantinescu: Cu ajutorul lui Dumnezeu vor fi progrese Simona Secrier a oferit noi detalii despre starea .

Reactie de ultima ora a premierului Dancila in cazul Caracal: ce se pregateste la Guvern

Premierul Viorica Dancila a sustinut, sambata, o declaratie de presa in care a vorbit despre crima oribila din Caracal. Sefa Guvernului a anuntat ca ar putea fi organizat un referendum pentru inasprirea drastica a pedepselor pentru crima, viol si pedofilie. PSD, partidul care in ultimii doi ani a incercat si a si reusit sa mutileze .

Taxarea muncii trebuie redusa! Masuri de ultima ora in economie

Masuri de ultima ora in economie. Ministrul Finantelor a anuntat, in urma cu putin timp, doua masuri foarte importante pentru relansarea economiei si pastrarea tinerilor in tara! Taxarea muncii.

Veste de ultima ora pentru Eugen Neagoe! Ce i-au spus medicii antrenorului de la Dinamo

Eugen Neagoe va purta tot restul vietii un defibrilator automat, pe care medicii i l-au implantat sub piele, in zona claviculei. Antrenorul lui Dinamo este acum in afara oricarui pericol, dupa ce duminica a suferit un infarct ventricular minor, in timpul meciului pierdut de echipa sa pe teren prorpiu in fata celor de la CSU .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2133 seconds )