Libnet.ro
UNICEF

22:15

Victimele tragediei din Clubul Colectiv au fost comemorate in Hunedoara: a patra zi in care oamenii au iesit in strada

Adevărul Adevărul,
Victimele tragediei din Clubul Colectiv au fost comemorate in Hunedoara: a patra zi in care oamenii au iesit in strada

Zeci de oameni s-au strans si astazi in centrul municipiului Hunedoara, la mitingul prin care si-au aratat sustinerea pentru familiile victimelor din Clubul Colectiv si dorinta de schimbare a societatii. Actiuni similare au avut loc si in alte orase din judetul Hunedoara. continuă pe Adevărul

Firma de artificii nu avea contract pentru spectacolul din clubul Colectiv, din seara tragediei. Ancheta scoate la lumina faptul ca un contract ar fi fost semnat abia dupa accident

Ancheta in cazul firmei care a furnizat artificiile pentru spectacolul din clublul Colectiv arata inca un aspect. O angajata din firma a spus in fata anchetatorilor, potrivit Mediafax, ca nu a existat un contract pentru aceasta prestare de servicii, si ca acest contract ar fi fost semnat dupa accident. Angajata a mai spus ca pentru folosirea artificiilor ar fi existat in prealabil numai o intelegere verbal, pe data de 29 octombrie, ]n timp ce contractul ar fi urmat sa fie semnat pe data de 31. Dupa cum se stie, tragedia din clubul Colectiv a avut loc in seara de 30 octombrie. Iata in continuare ce a declarat angajata firmei de artificii, dupa cum relateaza Mediafax.

Bilantul tragediei din club Colectiv creste: 35 de morti

ACTUALIZARE 11:23 Medici voluntari din Franta vin la Bucuresti pentru a ajuta la ingrijirea ranitilor in incendiul de la Colectiv Mai multe echipe de cate doi medici voluntari vor veni din Franta, asigurand pentru urmatoarele opt-zece saptamani, prin rotatie, alaturi de echipele de medici romani, ingrijirea victimelor incendiului de la clubul Colectiv, informeaza un comunicat de presa al Ambasadei Franceze. *ACTUALIZARE 11:05 Bilantul tragediei din club Colectiv creste: 35 de morti .

135 de raniti in incendiul din clubul Colectiv, internati in continuare in spitale din Bucuresti: 35 sunt in stare critica sau grava

135 de raniti in incendiul din clubul Colectiv sunt internati in continuare in spitalele din Bucuresti, in a cincea zi de la producerea tragediei. Peste 35 sunt in stare critica sau grava, anunta Mediafax. Bilantul deceselor a urcat, marti dimineata, la 32, dupa ce o tanara de 28 de ani internata la Spitalul Sfantul Pantelimon a murit. Dintre cele 135 de persoane internate in mai multe spitale din Bucuresti, 18 sunt in stare critica, 16 in stare grava, 30 sunt intubate si 72 sunt in stare stabila.

Doua noi state membre UE ofera ajutor victimelor din clubul Colectiv

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a anuntat vineri, intr-o precizare legata de incendiul din clubul Colectiv postata pe site-ul ec. europa. eu, ca inca doua state membre - Portugalia si Cehia - si-au exprimat dorinta de a ajuta victimele din Romania, alaturandu-se astfel Belgiei, Olandei, Germaniei si Israelului .

Florin Chilian despre incidentul din clubul Colectiv: A fost crima cu premeditare

Florin Chilian se alatura vocilor care sustin ca focul in clubul Colectiv a fost pus intentionat si ca alta este incadrarea juridica.

Festivalul de Arta Contemporana Metropolis este dedicat VICTIMELOR din clubul Colectiv

Festivalul de Arta Contemporana Metropolis, care se defasoara in Parcul Herastrau din Bucuresti, este dedicat memoriei victimelor din clubul Colectiv.

Marea Britanie analizeaza posibilitatea oferirii de asistenta Romaniei, dupa incendiul din clubul Colectiv

Premierul Marii Britanii, David Cameron, va analiza posibilitatea oferirii de asistenta britanica Romaniei, pentru persoanele ranite in incendiul din Clubul Colectiv, seful Executivului de la Londra raspunzand astfel cererii deputatei Anne-Marie.

Procurorii l-au retinut pe ARTIFICIERUL din clubul Colectiv

Artificierul Viorel Zaharia, care se afla in clubul Colectiv in momentul izbucnirii incendiului, a fost retinut, vineri, de procurorii Parchetului inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Cabral, mesaj EMOTIONANT despre un prieten ranit in incendiul din clubul Colectiv

Vedeta TV Cabral Ibacka a povestit pe Internet despre unul dintre prietenii lui, fotograful Alex Chelba, care se lupta sa supravietuiasca dupa ce a fost ranit grav in incediul izbucnit, vineri, in clubul Colectiv din Capitala.

Adrian Mutu, mesaj pentru familiile decedatilor in urma incendiului din clubul Colectiv

Fotbalistul Adrian Mutu le-a transmis condoleante familiilor decedatilor in urma incendiului izbucnit, vineri, in clubul Colectiv din Capitala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )