Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Costache, aviz negativ, dupa audierile din Parlament: Ordonanta privind spitalele private nu este o privatizare a sanatatii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Costache, aviz negativ, dupa audierile din Parlament: Ordonanta privind spitalele private nu este o privatizare a sanatatii

Victor Costache a primit aviz negativ dupa ce a fost audiat trei ore in cadrul comisiilor de sanatate reunite din Parlament. 20 de parlamentari au votat impotriva, 6 pentru si unul s-a abtinut, scrie Hotnews. ro. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Victor Costache, aviz negativ, dupa audierile din Parlament: Ordonanta privind spitalele private nu este o privatizare a sanatatii

Victor Costache a primit aviz negativ dupa ce a fost audiat trei ore in cadrul comisiilor de sanatate reunite din Parlament. 20 de parlamentari au votat impotriva, 6 pentru si unul s-a abtinut.

Florin Citu, imprumut urias la banci in ziua in care a primit aviz negativ la audierile din Parlament

Florin Citu a mai facut un imprumut urias la banci, chiar luni, in ziua in care a primit iar aviz negativ pentru un mandat de ministru de Finante, in comisiile parlamentare de specialitate.

Victor Costache, propus pentru Ministerul Sanatatii, a primit aviz negativ dupa audierea din comisie

Victor Costache, propus pentru Ministerul Sanatatii in Guvernul Orban II a primit aviz negativ in urma audierii din comisiile de specialitate din Parlament. in cazul sau au fost exprimate 20 de voturi p.

Victor Costache, aviz negativ pentru portofoliul Sanatatii

Ministrul propus al Sanatatii, Victor Costache, a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate reunite ale Parlamentului.

Costel Alexe, dupa avizul negativ primit la audierile din Parlament: Votul de astazi este raspunsul fricii parlamentarilor din PSD. Baietii destepti se simt incoltiti

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a declarat, dupa audierea din Parlament, ca avizul negativ primit ii da incredere ca e pe drumul cel bun fiindca reprezinta raspunsul fricii parlamentarilor si demnitarilor din PSD.

Nervi si injuraturi, la audierile din Parlament. Senatorul Niculae Badalau nu s-a mai putut stapani

Senatorul Niculae Badalau este cunoscut pentru iesirile sale din peisaj si pentru limbajul dur, uneori de mahala, cand vine vorba de duelurile sale cu opozantii sai, sau chiar si cu membrii din acelasi partid. Nervi si injuraturi, la audierile din Parlament Niculae Badalau, un obisnuit al exprimarilor dure, se pare ca nici de data asta .

Scandal la audierile din Parlament pentru Guvernul Orban 2. Ministrul Ion Stefan, aviz negativ

Ministrul propus pentru Dezvoltare, Ion Stefan, a primit aviz negativ din partea parlamentarilor si a facut circ la audieri: 20 voturi impotriva, 7 abtineri. Asa s-au pozitionat parlamentarii din Comisia de Dezvoltare pentru numirea lui Ion Stefan in viitorul Guvern.

Marcel Vela, avizat negativ la audierea din Parlament: Doresc sa reformez ministerul (VIDEO)

Marcel Vela, propus pentru functia de ministru de Interne - pe care a ocupat-o si inainte de motiunea de cenzura, a primit aviz de respingere din partea comisiilor parlamentare reunite de aparare. La capatul unei.

Ciolacu, dupa audierile din comisii: Nu PSD l-a desemnat pe Orban premier, nu are obligatia sa il treaca prin Parlament

Nu PSD l-a desemnat pe Orban premier, nu are obligatia sa il treaca prin Parlament, dar abia miercuri va lua o decizie cu privire la votul de investitura, a afirmat Marcel Ciolacu, presedintele interimar al.

Catalin Predoiu, aviz negativ violent de la Parlament

Catalin Predoiu, propus pentru Ministerul Justitiei, a fost avizat negativ marti, 18 februarie, in c.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1925 seconds )