Libnet.ro
UNICEF

10:30

Victor Ponta afla miercuri daca va fi exclus din Barou

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta afla miercuri daca va fi exclus din Barou

Consiliul Baroului Bucuresti decide miercuri asupra cererii privind excluderea din barou a fostului premier Victor Ponta. Cererea a fost formulata de Monica Macovei, dupa ce lui Ponta i-a fost retras titlul de doctor pe motiv de plagiat. continuă pe Adevărul

Victor Ponta afla astazi daca va fi exclus din Baroul Bucuresti

Victor Ponta afla astazi daca va fi exclus din Baroul Bucuresti. Cererea de excludere a fost trimisa de europarlamentarul Monica Macovei, imediat dupa ce ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a semnat ordinul prin.

Victor Ponta, in Barou pentru inca o saptamana! Consiliul de avocati se va reintruni pe 6 septembrie pentru a decide soarta fostului premier (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a fost prezent miercuri la sedinta Consiliului Baroului Bucuresti, unde s-a deliberat daca acesta va fi exclus din Barou, pe baza faptului ca si-a pierdut titlul de doctor. Potrivit.

VIDEO Victor Ponta, la un pas de excludere din Barou

Baroul Bucuresti a amanat luarea unei decizii in privinta solicitarii Monicai Macovei, care a cerut ca Victor Ponta sa fie exclus din Barou dupa ce i-a fost retras titlul de doctor, adica exact acel titlu care i-a asigurat fostului premier intrarea in colegiul avocatilor, fara examen. Specialistii in Drept sunt de parere ca acestea sunt ultimele zile ale lui Ponta in barou.

Seful PSD Giurgiu: Am vorbit personal cu Victor Ponta si m-a asigurat ca nu pleaca din PSD

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a vorbit cu fostul premier Victor Ponta, care l-a asigurat ca nu paraseste PSD pentru a se inscrie in Partidul Romania Unita PRU), formatiune la care au aderat mai multi apropiati ai sai.

Victor Ponta: inca o institutie respectabila e folosita in dispute politice

Victor Ponta si-a pledat la Baroul Bucuresti cauza, dupa ce Monica Macovei a cerut excluderea sa din corpul avocatilor. Argumentul invocat de europarlamentar este retragerea titlului de doctor in drept, cel care i-a asigurat fostului premier intrarea in barou, fara examen, anunta DIGI24.

Victor Ponta, intrebat daca va pleca la PRU: Eu as vrea sa raman la PSD. Nu cred ca PRU este concurent PSD-ului (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, intrebat daca va trece la PRU, ca si-ar dori sa ramana la PSD. Fostul sef al Guvernului a mai precizat ca a contribuit la notorietatea pa.

Victor Ponta: Un lucru bun facut de Guvernul Ciolos, faptul ca nu s-a atins de masurile fiscale (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca unul dintre lucrurile bune facute de Guvernul Ciolos este acela ca nu s-a atins de masurile fiscale. intrebat daca e ceva ce Guvernul.

Afla pe cine ajuta, de fapt, razboiul dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta, la Sinteza zilei, de la 21.00, la Antena 3

Te-ai intrebat vreodata pe cine ajuta, de fapt, razboiul dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta? La Sinteza zilei vei vedea de ce acest razboi ii ajuta in realitate pe amandoi. Tot la.

Victor Ponta: Avem trei crize - regionala, financiara si de leadership. Nimeni nu conduce de fapt Romania (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, invitat in platoul B1 TV, ca in acest moment, Romania se confrunta cu trei crize: una regionala, una financiara si una de leadership. Ponta a.

Victor Ponta: imi recastig doctoratul in instanta. E o chestie strict politica prin care sunt tinut in atentia publica (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca isi va recupera doctoratul in instanta. intrebat care a fost atmosfera la sedinta Consiliului Baroului Bucuresti, unde s-a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )