Libnet.ro
UNICEF

18:00

Victor Ponta: Basescu dispune si Iohannis executa? O sa vedem

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Basescu dispune si Iohannis executa? O sa vedem

Premierul Victor Ponta a comentat joi seara afirmatiile fostului presedinte Traian Basescu potrivit carora actualul sef al statului Klaus Iohannis ar trebui sa ii cheme la consultari pe liderii coalitiei de. continuă pe Antena3

Victor Ponta, noi declaratii despre dosarul sau

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca a vorbit cu Klaus Iohannis despre dosarul Turceni-Rovinari in care a fost trimis in judecata pentru fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, iar presedintele nu a comentat situatia.

Victor Ponta: Nu e de dorit o criza politica

Nu e de dorit o criza politica, a declarat luni premierul Victor Ponta, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu. Nu e de dorit o criza politica. Eu am incercat, si rezultatele o spun, sa-mi fac munca mea de.

Victor Ponta vede multe asemanari intre Iohannis si Basescu

Victor Ponta vede multe similitudini cu epoca lui Basescu, de data asta la palatul Cotroceni. Premierul spune ca-si doreste sa aiba o relatie buna de colaborare cu presedintele Iohannis dar ca, din pacate, nu.

Victor Ponta, despre scenariul privind schimbarea sa din fruntea guvernului dupa Congresul PSD: Guvernul nu e pe persoana fizica. Atata timp cat exista sprijin de la coalitie, pana la alegerile din 2016 imi fac datoria/ Dragnea: Singur sursa sigura din P

Premierul Victor Ponta si presedintele interimar PSD Liviu Dragnea au fost intrebati joi, intr-o conferinta de presa de la filiala din Gorj, cum comenteaza informatiile aparute in presa, pe surse, potrivit carora Ponta va fi schimbat din functia de premier dupa Congresul PSD in contextul in care presedintele Klaus Iohannis ar fi garantat social-democratilor ca numeste un premier din partea aceluiasi partid. Sursele alea sunt penibile a afirmat premierul, care a anuntat ca ramane in functie atat timp cat are sustinerea coalitiei, dar nu mai mult de pana alegerile parlamentare viitoare.

Victor Ponta: Am vorbit cu Iohannis despre dosarul meu

Premierul Victor Ponta a spus, luni, ca presedintele Klaus Iohannis greseste vorbind despre dosarul sau dosarul Turceni-Rovinari - n. red. ), adugand ca a discutat cu presedintele despre acest aspect. Cu cat.

Victor Ponta, atac subtil la Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a raspuns cu o ironie atunci cand a fost intrebat ce parere are pana acum de vizita pe care presedintele Klaus Iohannis o efectueaza in SUA, scrie ziare. com. Ma bucur ca presedintele Romaniei s-a.

Victor Ponta sustine ca, la un moment dat, a vorbit cu presedintele Iohannis despre dosarul sau

Victor Ponta a declarat luni ca a vorbit cu Klaus Iohannis despre dosarul Turceni-Rovinari in care a fost trimis in judecata pentru fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, discutia avand loc dupa efectuarea expertizei, iar presedintele nu a comentat situatia.

Victor Ponta: Romania nu are nevoie de un dolar de la FMI, dar un acord cu institutiile financiare internationale e mai degraba bun

Romania nu ar avea nevoie de un dolar de la FMI, a declarat premierul Victor Ponta, la finalul sedintei in care a fost respinsa motiunea de cenzura a PNL. Premierul a fost intrebat de jurnalisti daca Romania.

Victor Ponta: ANAF s-a constituit probabil de frica parte civila in dosarul Turceni-Rovinari

Victor Ponta sustine ca Fiscul s-a constituit parte civila in dosarul Turceni-Rovinari de frica, informeaza Digi24. Potrivit premierului, decizia ANAF e inexplicabila, atata vreme cat in dosar nu ar fi vorba de niciun prejudiciu. In dosarul Turceni-Rovinari, premierul Victor Ponta este acuzat, in calitate de avocar, de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani.

Victor Ponta: Amanam cu un an acea prevedere din legea educatiei ca de maine dam afara 3.000 de cadre didatice din universitati

Premierul Victor Ponta a anuntat la inceputul sedintei de guvern ca astazi va amana cu un an termenul prevazut de legea educatiei inca de acum 4 ani, deci din 2011, pana la care cadrele didactice din invatamantul universitar erau obligate sa obtina titlul de doctor. Amanam cu un an acea prevedere, altfel poate bine-intentionata, dar nerealista, ca de maine dam afara 3. 000 de cadre didatice din invatamantul superior, a spus Ponta. Avertismentul profesorului universitar Mihai Coman: Daca prorogarea nu este publicata in Monitorul Oficial astazi, atunci solutia creeaza o criza de 10 ori mai mare decat problema.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )