Libnet.ro
UNICEF

15:16

Victor Ponta cere masuri urgente: Sa fie testati medical toti parlamentarii. Sa nu devenim un focar ambulant

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta cere masuri urgente: Sa fie testati medical toti parlamentarii. Sa nu devenim un focar ambulant

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ca toti parlamentarii ar trebui testati in ziua care ar urma sa aiba loc sedinta de investire, pentru ca Parlamentul sa nu devina un focar ambulant. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, propunere de Guvern in plina criza de coronavirus: Raed Arafat - premier, Florin Georgescu - vicepremier

Victor Ponta a lansat o propunere privind construirea unui nou Guvern in jurul lui Raed Arafat, care sa ajute Romania sa treaca de criza provocata de coronavirus.

Victor Ponta: intr-o tara normala il impuscau pe Citu si ai lui!

Victor Ponta sustine ca Florin Citu a dezertat in plina situatie de razboi cu coronavirusul, iar daca eram intr-o alta tara, normala, Citu si liberalii ar fi fost impuscati.

Victor Ponta: PNL este mai periculos pentru Romania decat epidemia de coronavirus

Victor Ponta a reactionat dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat cu cateva minute inainte inceperii plenului reunit al Parlamentului pentru investirea Guvernului.

Victor Ponta, dezvaluiri de la consultarile cu Orban: Cum faceti sectii de vot in Italia?

Victor Ponta a anuntat culisele discutiei cu Ludovic Orban de la negocierile pentru data alegerilor locale.

Victor Ponta accepta ca alegerile locale sa aiba loc pe 28 iunie doar daca Romania scapa de coronavirus. Vosganian: Decizia finala peste doua saptamani

Presedintele Pro Romania Victor Ponta a declarat marti, la finalul negocierilor cu premierul interimar Ludovic Orban ca accepta ca in data de 28 iunie sa aiba loc alegerile locale doar daca sunt indeplinite anumite conditii. De cealalta parte, vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian a precizat ca formatiunea din care face parte va anunta decizia peste doua saptamani.

Alegerile locale 2020. Victor Ponta: Suntem de acord cu alegeri locale pe 28 iunie

Alegerile locale din 2020 s-ar putea desfasura pe data de 28 iunie. Victor Ponta a anuntat la finalul negocierilor cu Ludovic Orban pe tema datei alegerilor locale ca acestea se pot desfasura pe 28 iunie, dar cu o singura conditie.

Peste 10.000 de firme din Romania cer 22 de masuri urgente pentru depasirea provocarilor aduse de criza Covid19

Peste 10. 000 de companii din Romania au semnat o petitie prin care solicita Guvernului si Parlamentului 22 de masuri care pot sustine mediul de afaceri.

Gabriela Firea cere masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, solicita Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului, avand in vedere ca, sute de romani din Italia, zona europeana cea mai afectata, dar si din Spania, unde este un numar mare de imbolnaviri, continua sa intre in tara, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Uniunea transportatorilor rutieri cere masuri compensatorii fiscale: Transportul international de marfa a scazut cu 15% din cauza coronavirusului

Epidemia COVID-19 din Italia a dus la scaderea in medie cu 15% a transportului rutier international de marfuri efectuat de firmele romanesti, sustine Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR). La transport persoane, scaderea este de pana la 100% in relatia cu Italia. UNTRR cere Guvernului masuri compensatorii financiare si fiscale pentru transportatorii romani, deoarece vor fi grav afectate din cauza epidemiei COVID-19.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )