Libnet.ro
UNICEF

13:30

Victor Ponta, scenariu-soc pe scena politica: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, scenariu-soc pe scena politica: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Victor Ponta, fostul premier si liderul Pro Romania, crede ca daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale. Are dreptate doamna Dancila. in. continuă pe Antena3

Victor Ponta, dezvaluiri despre miscarile politice dupa motiunea de cenzura

Victor Ponta a explicat ce va urma sa aiba loc dupa motiunea de cenzura. Fostul premier crede ca este nevoie de un Guvern bun si acesta ar consta dintr-o majoritate de stanga. E nevoie de guvernare.

Victor Ponta: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale, ceea ce il va avantaja pe Mircea Diaconu, candidatul sustinut de Pro Romania si ALDE, a declarat marti seara, la Digi24, Victor Ponta.

VIORICA DANCILA: Am discutat cu parlamentari, le-am spus: daca trece motiunea, ce se intampla cu tara?

Premierul Viorica Dancila spune ca a discutat cu parlamentari pe care ii cunoaste despre motiunea de cenzura, intrebandu-i ce se intampla cu tara daca motiunea va trece, cerandu-le mai multa responsabilitate si transmitandu-le ca Romania are nevoie de stabilitate. Dancila a precizat ca nu a oferit nimanui functii sau proiecte.

Ponta, dupa ce Dancila a anuntat rectificarea bugetara pentru vineri: Si daca trece motiunea joi? Lasi institutiile fara bani, ca sa tii spaga pentru parlamentari?

Victor Ponta a declarat ca Viorica Dancila va da dovada de iresponsabilitate daca va face rectificarea bugetara vineri, adica dupa votul pe motiunea de cenzura, si nu miercuri. Liderul Pro Romania a precizat.

Surse. Viorica Dancila isi relanseaza sambata candidatura la prezidentiale chiar daca trece motiunea

Liderul PSD Viorica Dancila isi va relansa sambata candidatura la alegerile prezidentiale, chiar daca motiunea de cenzura a Opozitiei va trece, sustin surse politice pentru Adevarul. Evenimentul va avea loc sambata, la Romexpo, in prezenta a 10. 000 de persoane. Astfel, liderul PSD incearca sa mobilizeze partidul chiar daca pierde guvernarea.

Dancila, intrebata ce va face PSD daca trece motiunea: Ne vom BATEA in continuare! Nu voi demisiona, dar ii voi solicita presedintelui sa faca o nominalizare cat mai repede pentru un nou guvern

Intrebata daca va demisiona daca trece motiunea, Dancila a raspuns ca nu va renunta la mandatul de premier, dar ii va solicita presedintelui Klaus Iohannis sa faca o nominalizare cat mai repede pentru un.

Rasturnare de situatie pe scena politica inainte de motiune. Doi deputati s-au intors in PSD

Rasturnare de situatie pe scena politica inainte de motiunea de cenzura. Doi deputati s-au intors in PSD cu o zi inainte de votul din Parlament. Este vorba de deputatii de Cluj Cornel Itu si.

Rasturnare de situatie pe scena politica inainte de motiune. Trei deputati s-au intors in PSD

Rasturnare de situatie pe scena politica inainte de motiunea de cenzura. Trei deputati s-au intors in PSD cu o zi inainte de votul din Parlament. Este vorba de deputatii de Cluj Cornel Itu si.

VICTOR PONTA: Dupa ce motiunea trece, voi propune PSD refacerea majoritatii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca la o ora dupa ce va trece motiunea de cenzura in Parlament va propune PSD sa refaca majoritatea de stanga, fara Viorica Dancila, mentionand ca are doua sau trei propuneri de premier care nu au carnet de partid.

Victor Ponta, intalnire inainte de motiunea de cenzura: Noi aducem 30 de voturi. Oamenii pusi de USR pe lista au batut palma cu PSD - FOTO

Victor Ponta sustine ca cei 30 de deputati si senatori ai partidului vor fi prezenti joi la motiunea de cenzura si vor vota vedere pentru binele tuturor. Ne-am intalnit azi la Sediul ProRomania toti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )