Libnet.ro
UNICEF

10:15

Primele imagini cu copila ucisa din Dambovita, in masina olandezului, principalul suspect de pedofilie si crima

Antena3 Antena3,
Primele imagini cu copila ucisa din Dambovita, in masina olandezului, principalul suspect de pedofilie si crima

Au aparut primele imaginicu masina pe care a folosit-o olandezul suspectat ca a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita. in imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede masina de teren care. continuă pe Antena3

Noi imagini cu Adriana in viata, fetita ucisa din Dambovita. Ce au surprins camerele de supraveghere - VIDEO

Fetita de 11 ani disparuta in Dambovitaa fost ucisa la aproximativ o jumatate de ora dupa ce a fost rapita. Astfel, cand parintii i-au anuntat disparitia, Adriana Mihaela Feraru era deja.

Seful Politiei Romane, despre cazul fetitei din Dambovita ucisa si abandonata pe camp: Politia isi face datoria. Am facut tot ce am putut

Apar semne de intrebare in cazul Adrianei, fetita de 11 ani din Dambovita, ucisa si abandonata pe un camp. Masina pe care o folosea principalul suspect, un cetatean olandez, apare in imaginile de pe.

Primele imagini de la accidentul cetateanului olandez suspectat de uciderea fetitei din Dambovita

Olandezul suspectat de uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru din Dambovita a murit in Olanda in urma unui accident rutier. Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, afirma luni ca cetateanul olandez,.

Fratele Mihaelei, copila din Dambovita care a disparut: Se vede pe camere ca fata s-a speriat. O tragea cineva. Fata e luata

Mihaela, o fetita de 11 ani din Dambovita, a disparut misterios pe drumul de la scoala spre casa. Sute de politisti, jandarmi si voluntari o cauta cu disperare de peste 24 de ore, cu drone si cu un elicop.

Victor Ponta, despre crima din Dambovita: Trebuie sa reconstruim un stat care nu mai exista. Romania nu mai este o tara sigura (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, cazul din Dambovita, unde o fetita de 11 ani a fost ucisa, iar principalul suspect, un cetatean olandez, s-a.

Imagini de la locul in care a fost gasita fetita din Dambovita. A disparut din Gura Sutii si i-au reperat cadavrul in Produlesti

Fetita disparuta vineri in timp ce s eintorcea de la scoala a fost gasita duminica, pe un camp din Dambovita. Micuta de 11 ani este decedata. Ea prezinta urme de violenta pe corp, iar politia a deschis un dosar penal. Principalul suspect este un olandez, potrivit mai multor surse. Imagini de la locul in care .

Tragedia din Dambovita. Olandezul, pus oficial sub acuzare in cazul minorei rapite si ucise

Olandezul, principalul suspect in cazul Adrianei, fetita din Dambovita ucisa,a fost pus oficial sub acuzare dupa ce a fost identificat drept principalul suspect in omorul minorei. Barbatul este acuzat de.

Primele imagini de la botezul fiicei Elenei Udrea. Ce a facut partenera lui Adrian Alexandrov, inainte de a ajunge la biserica

Elena Udrea si Adrian Alexandrov au parte azi de mari emotii. Cu toate ca cei doi isi faceau griji ca micuta nu va putea fi crestinata in Romania, din cauza problemelor mamei cu legea, planurile au mers intocmai cum si-au dorit. Iata primele imagini de la eveniment! Primele imagini de la botezul fiicei Elenei Udrea .

Cel mai mare secret al Elenei Udrea s-a aflat! S-a logodit cu Adrian Alexandrov. Primele imagini

Elena Udrea s-a logodit in secret! Viata fostului ministru pare ca decurge din ce in ce mai bine. Dupa ce a revenit in tara, a botezat-o in sfarsit pe micuta ei, iar acum si-a intarit legatura cu cel pe care il iubeste. Care a fost detaliul care a dat-o de gol? Elena Udrea si Adrian .

Tragedia Caracal. Primele imagini cu telefonul de pe care a sunat Alexandra Macesanu. Ce s-a descoperit in butoiul din curtea lui Dinca

Au aparut primele imagini cu telefonul de pe care a sunat Alexandra Macesanu la 112. Jurnalistul Ovidiu Zara a publicat fotografii cu butoiul in care Gheorghe Dinca spune ca le-ar fi ars pe Alexandra Macesanu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )