Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, dupa decizia Danei Girbovan de a ramane in magistratura: Nu o sa inteleg niciodata de ce s-a lasat pacalita

B1 B1,
Victor Ponta, dupa decizia Danei Girbovan de a ramane in magistratura: Nu o sa inteleg niciodata de ce s-a lasat pacalita

Victor Pontasalutape Facebook decizia DaneiGirbovan de a ramane in magistratura, precizand ca aceastareprezinta un castig pentru Justitie. Fara sa o cunosc personal am o impresie. continuă pe B1

CSM a revocat decizia privind retragerea din magistratura a Danei Girbovan

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a luat act, marti, de cererea Danei Girbovan de retragere a demisiei din magistratura si a revocat decizia din 26 august.

CSM: Sectia pentru judecatori discuta cererea Danei Girbovan de retragere a demisiei din magistratura

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii discuta, marti, cererea Danei Girbovan de retragere a demisiei din magistratura, noteaza Agerpres. Potrivit ordinii de zi publicate pe pagina de internet a CSM, Sectia va lua in discutie renuntarea la cererea de eliberare din functie, prin demisie, a doamnei Dana Cristina Girbovan, judecator la Curtea de Apel Cluj.

Sectia pentru judecatori a CSM discuta cererea Danei Girbovan de retragere a demisiei din magistratura

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) are pe ordinea de zi a sedintei de marti cererea de renuntare la demisia din magistratura a Danei Girbovan. Potrivit ordinii de zi a.

CSM: Sectia pentru judecatori discuta cererea Danei Girbovan de retragere a demisiei din magistratura

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii discuta, marti, cererea Danei Girbovan de retragere a demisiei din magistratura. Potrivit ordinii de zi publicate pe pagina de internet a.

Un judecator CSM cere sesizarea Inspectiei Judiciare in cazul Danei Girbovan, respinsa de seful statului la sefia ministerului Justitiei

Inaintea dezbaterii cererii de retragere a demisiei Danei Girbovan, judecatoarea Andrea Chis a cerut Sectiei pentru judecatori a CSM sesizarea Inspectiei Judiciare pentru a se stabili daca judecatoarea Dana Girbovan a savarsit o abatere disciplinara in acest caz.

Victor Ponta: Dancila va ramane premier pana la turul 2 al prezidentialelor. Cam toata lumea are nevoie de un sac de box in care sa dea cu pumnii si cu picioarele fara sa se supere nimeni (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat lunui, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca primul lucru pe care trebuie sa-l faca Viorica Dancila, in contextul aceste crize guvernamentale, este sa me.

Victor Ponta: ALDE a girat niste greseli mari de tot. Tariceanu prea mult langa Dragnea si dupa aceea langa Viorica Dancila (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarta luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca cei de la ALDE au ramas prea mult timp in coalitia cu PSD si au girat niste erori foarte.

VICTOR PONTA: Dan Barna mai bine s-ar ocupa sa guverneze

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a criticat luni varianta avansata de liderul USR, Dan Barna, care a anuntat ca isi doreste alegeri anticipate, si a afirmat ca acesta mai bine s-ar ocupa sa guverneze.

Victor Ponta: Viorica Dancila va avea maximum 1,2 milioane de voturi la prezidentiale(VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, estimeaza ca Viorica Dancila va obtine putin peste 1 milion de voturi la alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Aflat, luni seara, in studioul emisiunii.

Viorica Dancila, intrebata daca Victor Ponta a cerut zece ministere: Una este sa vrei, alta e sa obtii

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat sambata, la Mamaia, ca liderul PRO Romania, Victor Ponta, nu reprezinta o prioritate pentru partid, afirmand ca nu are de gand sa discute cu acesta si il.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2612 seconds )