Libnet.ro
UNICEF

05:30

Victor Ponta: Viorica Dancila va avea maximum 1,2 milioane de voturi la prezidentiale(VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Viorica Dancila va avea maximum 1,2 milioane de voturi la prezidentiale(VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, estimeaza ca Viorica Dancila va obtine putin peste 1 milion de voturi la alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Aflat, luni seara, in studioul emisiunii. continuă pe B1

Sondaj IMAS: Iohannis continua sa conduca detasat cu aproape 45%, urmat de Dan Barna cu 17% si Victor Ponta cu 14%. Dancila ramane pe locul 5

Presedintele Klaus Iohannis continua sa conduca detasat in preferintele electoratului avand 44,6% in ultimul Barometru Europa FM realizat de IMAS. Seful statului este urmat la mare distanta de liderul USR, Dan Barna, cu 17%, iar pe locul trei este plasat finalistul pe care Iohannis l-a invins in urma cu cinci ani, Victor Ponta, liderul Pro Romania fiind creditat cu 14% din intentiile de vot. PSD se afla in continuare in situatia fara precedent de fi abia pe locul 5, Viorica Dancila adunand doar 8,4%. Sondajul a fost realizat insa in perioada 5-8 august, adica inainte ca ALDE sa rupa coalitia cu PSD si sa anunte, alaturi de Pro Romania, sustinerea in cursa a candidatului independent Mircea Diaconu.

Viorica Dancila, intrebata daca Victor Ponta a cerut zece ministere: Una este sa vrei, alta e sa obtii

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat sambata, la Mamaia, ca liderul PRO Romania, Victor Ponta, nu reprezinta o prioritate pentru partid, afirmand ca nu are de gand sa discute cu acesta si il.

Victor Ponta: Dancila va ramane premier pana la turul 2 al prezidentialelor. Cam toata lumea are nevoie de un sac de box in care sa dea cu pumnii si cu picioarele fara sa se supere nimeni (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat lunui, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca primul lucru pe care trebuie sa-l faca Viorica Dancila, in contextul aceste crize guvernamentale, este sa me.

Victor Ponta: ALDE a girat niste greseli mari de tot. Tariceanu prea mult langa Dragnea si dupa aceea langa Viorica Dancila (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarta luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca cei de la ALDE au ramas prea mult timp in coalitia cu PSD si au girat niste erori foarte.

Sondaj IMAS: Klaus Iohannis conduce detasat in cursa pentru alegerile prezidentiale, cu aproape 45%. Viorica Dancila, abia pe locul 5, cu 8,4% Care este situatia la partide

Viorica Dancila s-ar clasa pe locul 5 daca alegerile prezidentiale ar avea loc duminica, cu 8,4% din preferintele electoratului - in usoara crestere fata de luna iulie, arata un sondaj realizat de IMAS in.

Un lider PSD a murit pe litoral. Viorica Dancila: Condoleante familiei

Unul dintre liderii PSD a murit, sambata, pe litoral, a anuntat premierul Viorica Dancila. Sefa PSD a transmis condoleante familiei. Unul dintre liderii PSD a incetat din viata, a anuntat sefa partidului, Viorica Dancila. Premierul s-a aflat la Mamaia, unde a participat la Scoala Politica de Vara a Organizatiei de Femei din PSD si apoi .

Viorica Dancila, cuprinsa de disperare. Risca sa dispara de pe scena politica!

PSD trece prin momente grele dupa ce ALDE s-a retras de la guvernare. Viorica Dancila si-a dat seama ca formatiunea politica pe care o conduce ar putea disparea de pe scena politica in cazul in care va pierde guvernarea si va pierde si alegerile prezidentiale. premierul Romaniei le-a cerut deputatilor sa gaseasca parlamentari din alte .

VIORICA DANCILA: Sa cream conditiile ca romanii sa se intoarca in tara

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, duminica, la intalnirea cu PSD Diaspora, ca Guvernul incearca sa faca tot posibilul ca romanii sa se intoarca in tara si a subliniat ca multi dintre acestia au plecat din Romania din perioada 2005-2007 si atunci cand se inchideau scoli, spitale, se taiau salarii si pensii.

VIORICA DANCILA: Masurile sociale si economice luate de PSD sunt masuri europene

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat duminica, la Constanta, ca Romania trebuie sa aiba si oportunitati egale cu statele membre ale Uniunii Europene, nu doar obligatii, ea subliniind ca masurile cu impact social-economic luate de PSD sunt masuri europene .

VIORICA DANCILA: Parlamentul trebuie sa adopte un proiect pentru a opri calomnia si defaimarea

Viorica Dancila a fost huiduita, duminica, de cativa protestatari, la sosirea la Centrul Expozitional Constanta, unde se intalneste cu Organizatia de pensionari a PSD, informeaza news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )