Libnet.ro
UNICEF

22:30

Victor Ponta: Interesul strainilor pentru Romania este urias

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta: Interesul strainilor pentru Romania este urias

Premierul Victor Ponta, a declarat ca, din ceea ce a observat in deplasarile lui, interesul pentru Romania este urias. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, la conferinta dedicata turismului: Interesul strainilor pentru Romania este urias (VIDEO)

Premierul Victor Ponta, prezent la cea de-a VIII-a editie a celui mai important eveniment dedicat turismului din Romania, TopHotel Tourism Leisure Investment Conference, a declarat ca interesul strainilor.

Victor Ponta, despre relatia cu Iohannis: Este o relatie foarte corecta, este o relatie de respect si este o relatie predictibila

Premierul Victor Ponta a subliniat pentru Agerpres ca relatia dintre el si presedintele Klaus Iohannis este o relatie foarte corecta, ceea ce-i foarte important, este o relatie de respect si este o relatie predictibila.

Victor Ponta, despre MCV: Cred ca Romania trebuie sa fie tratata la fel ca toate celelalte state membre.

Victor Ponta a declarat pentru Agerpres, referitor la mecanismul de cooperare si verificare, ca Romania trebuie sa fie tratata ca toate celelalte state membre si ca raportul MCV a fost benefic pentru Romania, dar acum avem o Justitie independenta.

Victor Ponta, despre MCV: Cred ca Romania trebuie sa fie tratata la fel ca toate celelalte state membre

Victor Ponta a declarat pentru Agerpres, referitor la mecanismul de cooperare si verificare, ca Romania trebuie sa fie tratata ca toate celelalte state membre si ca raportul MCV a fost benefic pentru Romania, dar acum avem o Justitie independenta.

Victor Ponta: Iau in serios o motiune de cenzura din partea Opozitiei

Premierul Victor Ponta a declarat pentru Agerpres ca ia in serios motiunea de cenzura anuntata de Opozitie pentru sfarsitul lunii iunie, dar ca, majoritatea care sustine acum Guvernul este una stabila.

Alina Gorghiu, critici dure la Victor Ponta. Care este cauza

Alina Gorghiu, co-presedintele Partidului National Liberal, l-a criticat, luni, extrem de dur pe Victor Ponta intr-o postare pe contul sau de Facebook dupa ce pe premierul a iesit public si l-a felicitat pe ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, desi in sistemul de sanatate din Romania este acum un nou haos produs de cardul de sanatate care a devenit obligatoriul de la 1 mai.

Victor Ponta: in prezent nu exista Opozitie. Exista, bun sau rau, Guvernul actual. Colaborarea cu Iohannis este buna

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca in prezent nu exista Opozitie in Romania. Totodata, premierul a precizat ca dupa instalarea lui Klaus Iohannis s-a intrat intr-o normalitate politica privind.

Victor Ponta: Suntem pe calea corecta din punct de vedere economic si social

Premierul Victor Ponta sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca Romania este pe calea corecta din punct de vedere economic si social, recomandand si citirea analizei Comisiei Europene referitoare a.

Victor Ponta: Piata UE se tot restrange. Trebuie sa redescoperim tarile cu un potential economic foarte mare si sa le atragem atentia asupra noastra (VIDEO)

Premierul Victor Ponta, care a efectuat o vizita oficiala in tarile arabe, a declarat ca piata Uniunii Europene se tot restrange si ca ar trebui ca Romania sa atraga atentia asupra sa in ceea ce priveste.

Subiectele zilei: Leoaica tanara, iubirea. 90.000 de lei l-ar fi costat pe Nichita detectivii particulari, dar a folosit angajatii primariei; Cat de mare este, de fapt, cea mai mare nerealizare a lui Victor Ponta; UE inchide usa Moldovei, Ucrainei si Geo

Inventia unor romani le arata chirurgilor cat sa taie. Ideea care poate revolutiona operatiile prin care sunt indepartate tumorile. O echipa de cercetatori de la Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Microtehnologie - ITM Bucuresti s-a aflat printre premiatii cu aur ai ultimei editii a Salonului International de Inventii de la Geneva. Monica Macovei: Voi face tot ce imi sta in putinta sa nu se ridice MCV. Monica Macovei crede ca Victor Ponta s-a facut de ras cand a cerut, acum o saptamana, ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare in timp in ce in tara se respingea ridicarea imunitatii unui parlamentar sau se discuta posibilitatea eliminarii arestarii preventive.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )