Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victor Ponta, la conferinta dedicata turismului: Interesul strainilor pentru Romania este urias (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, la conferinta dedicata turismului: Interesul strainilor pentru Romania este urias (VIDEO)

Premierul Victor Ponta, prezent la cea de-a VIII-a editie a celui mai important eveniment dedicat turismului din Romania, TopHotel Tourism Leisure Investment Conference, a declarat ca interesul strainilor. continuă pe B1

Victor Ponta: Interesul strainilor pentru Romania este urias

Premierul Victor Ponta, a declarat ca, din ceea ce a observat in deplasarile lui, interesul pentru Romania este urias.

Victor Ponta ingroapa, si oficial, sprijinul PSD pentru Justitie

Social-democratii care voteaza impotriva ridicarii imunitatii unor parlamentari nu vor fi sanctionati, a declarat Victor Ponta, in contradictie cu anuntul sau de acum cateva luni de zile.

VIDEO Victor Ponta, despre Gheorghe Nichita: Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat preventiv

Rezolutia PSD privind retragerea functiei de partid pentru o persoana aflata in atentia justitiei se aplica in toate cazurile, a declarat liderul PSD, Victor Ponta, intrebat despre primarul din Iasi, adaugand insa ca nu stia ca poate fi dispusa arestarea preventiva pentru spionarea unei iubite.

Victor Ponta: Dupa instalarea la Cotroceni a presedintelui Iohannis am intrat in normalitate. Relatia cu presedintele e categoric foarte buna

Premierul Victor Ponta a spus intr-un interviu pentru Agerpres ca relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis este categoric foarte buna, iar dupa instalarea la Cotroceni a presedintelui Iohannis, din punctul meu de vedere am intrat intr-o normalitate, in sensul in care nu suntem intotdeauna de acord cu tot, dar putem sa discutam, sa gasim lucruri comune. El a dat ca exemplu discutiile cu presedintele pentru numirea noilor ambasadori.

VIDEO Dean Thompson, insarcinatul cu afaceri al SUA, a discutat la Parlament cu Valeriu Zgonea, Victor Ponta si Liviu Dragnea/ Zgonea: I-am spus ca sunt impotriva proiectului de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala

Insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, Dean Thompson, s-a aflat in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea PSD), miercuri dupa-amiaza pentru aproximativ o ora. Zgonea a confirmat ca au discutat despre proiectul de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala. In acelasi timp, in biroul lui Zgonea s-a aflat si premierul Victor Ponta, acesta afirmand insa ca a discutat cu diplomatul american doar despre organizarea unui summit pe tema securitatii cibernetice.

Klaus Iohannis si Victor Ponta urmeaza sa discute miercuri despre noii ambasadori. Premierul spune ca va accepta o eventuala nominalizare a lui Plesu la Paris

Premierul Victor Ponta ar putea avea din nou discutii, miercuri, cu presedintele Klaus Iohannis pe tema numirii de noi ambasadori in tarile in care in acest an mandatul actualilor sefi ai reprezentantelor diplomatice romanesti expira. Seful Guvernului a confirmat informatia pentru Agerpres. Surse oficiale spun ca in discutii ar fi si posturile de ambasador la Madrid, Paris si Beijing.

Victor Ponta, despre MCV: Cred ca Romania trebuie sa fie tratata la fel ca toate celelalte state membre.

Victor Ponta a declarat pentru Agerpres, referitor la mecanismul de cooperare si verificare, ca Romania trebuie sa fie tratata ca toate celelalte state membre si ca raportul MCV a fost benefic pentru Romania, dar acum avem o Justitie independenta.

Victor Ponta, despre MCV: Cred ca Romania trebuie sa fie tratata la fel ca toate celelalte state membre

Victor Ponta a declarat pentru Agerpres, referitor la mecanismul de cooperare si verificare, ca Romania trebuie sa fie tratata ca toate celelalte state membre si ca raportul MCV a fost benefic pentru Romania, dar acum avem o Justitie independenta.

Victor Ponta, despre relatia cu Iohannis: Este o relatie foarte corecta, este o relatie de respect si este o relatie predictibila

Premierul Victor Ponta a subliniat pentru Agerpres ca relatia dintre el si presedintele Klaus Iohannis este o relatie foarte corecta, ceea ce-i foarte important, este o relatie de respect si este o relatie predictibila.

Victor Ponta: Iau in serios o motiune de cenzura din partea Opozitiei

Premierul Victor Ponta a declarat pentru Agerpres ca ia in serios motiunea de cenzura anuntata de Opozitie pentru sfarsitul lunii iunie, dar ca, majoritatea care sustine acum Guvernul este una stabila.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )