Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, intrebat de pensiile speciale pentru parlamentari: Eu ma ocup de pensiile celor 6 milioane de pensionari

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, intrebat de pensiile speciale pentru parlamentari: Eu ma ocup de pensiile celor 6 milioane de pensionari

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, vineri, despre proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari, spunand ca el se ocupa de pensiile celor aproape sase milioane de pensionari din Romania si ca a avut grija sa nu le taie nimeni cu niciun leu, fara a da un raspuns concret. continuă pe Hotnews

Ce spune Rovana Plumb despre pensiile speciale pentru parlamentari

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat, vineri, referitor la proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari, ca decizia apartine in exclusivitate Parlamentului, informeaza Mediafax.

Ponta, intrebat de pensiile speciale: Eu ma ocup de pensiile celor 6 milioane de pensionari

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, vineri, despre proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari, spunand ca el se ocupa de pensiile celor aproape sase milioane de pensionari din Romania si ca a.

Victor Ponta, intrebat despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari: Eu ma ocup de pensiile celor 6 milioane de pensionari

Premierul Victor Ponta a evitat vineri sa cometeze subiectul pensiilor speciale pentru alesi. Cand un jurnalist i-a adresat o intrebare pe acesta tema, seful Guvernului a spus ca se ocupa de pensiile celor.

PNL spune ca NU vrea pensii speciale pentru parlamentari. 23 de liberali AU SEMNAT proiectul de lege

PNL sustine legea pensiilor speciale pentru parlamentari si va incerca sa isi convinga proprii senatori si deputati care au semnat deja aceasta initiativa sa renunte la o a mai vota in Comisii si in Plen.

PNL spune ca NU vrea pensii speciale pentru parlamentari. 23 de liberali AU SEMNAT proiectul de lege

PNL sustine legea pensiilor speciale pentru parlamentari si va incerca sa isi convinga proprii senatori si deputati care au semnat deja aceasta initiativa sa renunte la o a mai vota in Comisii si in Plen.

Ce spune Alina Gorghiu despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari

Conducerea PNL a decis, miercuri, ca proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari nu are girul politic al PNL, a declarat co-presedintele Alina Gorghiu, informeaza Mediafax.

Un senator propune ca jurnalistii sa beneficieze de o indemnizatie de 50% din pensie. Proiectul a fost depus in aceeasi zi cu proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari: O intamplare nefericita. Nu are nicio legatura, nu a fost o chestiune de o zi

Senatorul UNPR Haralambie Vochitoiu a anuntat joi ca a depus la Senat un proiect de lege care vizeaza completarea Legii nr. 8/2006, astfel incat si reprezentantii mass-media sa beneficieze de o indemnizatie de 50% din pensia care li se cuvine in baza asigurarii in sistemul public de pensii. Propunerea legislativa a fost depusa in aceeasi zi - 15 aprilie - in care a fost depus, la Camera Deputatilor insa, proiectul de lege privind pensiile speciale ale parlamentarilor. Vochitoiu a declarat insa pentru HotNews. ro ca este vorba doar de o intamplare nefericita, intrucat la acest proiect s-a muncit cateva luni si nu a fost vorba de o contrapartida la acel proiect controversat.

Victor Ponta, intrebat daca isi va incheia mandatul de premier anul viitor: Cum o fi voia DNA-ului

Victor Ponta a declarat vineri ca doreste sa isi incheie mandatul de premier la sfarsitul lui 2016, dar ca acest lucru depinde si de voia DNA-ului. Cum o fi voia DNA-ului, a declarat in gluma.

Victor Ponta, intrebat daca isi incheie mandatul de prim-ministru in 2016: Cum o fi voia DNA-ului!

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca intentioneaza sa isi incheie mandatul de prim-ministru la finele anului vitor, dupa alegerile parlamentare, spunand insa, in gluma, ca acest lucru depinde si de voia DNA-ului.

Pensiile speciale, legate de performanta Parlamentului

Proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari a fost depus ieri la Camera Deputatilor, fiind semnat de 255 de deputati si senatori, din toate partidele politice, inclusiv zeci de parlamentari ai Opozitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2234 seconds )