Libnet.ro
UNICEF

17:45

Victor Ponta, mesaj din seria Madam Gorghiu imi va cere demisia: Alimentele s-au ieftinit si in august cu 7%, iar inflatia nu a mai luat niciun leu din buzunarul oamenilor

B1 B1,
Victor Ponta, mesaj din seria Madam Gorghiu imi va cere demisia: Alimentele s-au ieftinit si in august cu 7%, iar inflatia nu a mai luat niciun leu din buzunarul oamenilor

Premierul Victor Ponta a amintit, joi, pe pagina personala de Facebook, ca alimentele s-au ieftinit si in august cu 7%, iar inflatia nu a mai luat niciun leu din buzunarul oamenilor. Sefului Executivului a mai. continuă pe B1

Victor Ponta acuza din nou Realitatea TV de evaziune fiscala: Smecheri cu protectie politica care isi permit de 4 ani sa nu plateasca niciun leu bugetului

Premierul Victor Ponta acuza din nou Realitatea TV de evaziune fiscala, intr-o scrisoare adresata copresedintilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga in care afirma ca reprezentanti ai postului de televiziune se lauda cu protectia si sprijinul PNL.

Victor Ponta, mesaj inedit pe Facebook: Va rog, nu mai speriati bietul caine!

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook, joi seara, un mesaj prin care dezminte informatiile aparute in presa, potrivit carora s-ar afla in Turcia, la o interventie chirurgicala. Lilo, cea mai.

Victor Ponta, mesaj inedit pe Facebook: Sunt acasa. Va rog, nu mai speriati bietul caine!

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook, joi seara, un mesaj prin care dezminte informatiile aparute in presa, potrivit carora s-ar afla in Turcia, la o interventie chirurgicala. Lilo, cea mai.

Victor Ponta, mesaj important pe Facebook. As putea sa depun la randul meu acum o plangere penala

Victor Ponta a salutat decizia judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie prin care acestia au respins definitiv cererea PNL de urmarire penala a premierului, Ponta precizand ca politicienii.

Victor Ponta, despre ancheta in dosarul sau: imi doresc sa se finalizeze totul mai repede

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca este fericit ca ancheta in dosarul sau este aproape finalizata, facand referire la declaratia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Este cea mai buna veste. De aia am ceru.

Victor Ponta, despre ancheta in dosarul sau: imi doresc sa se finalizeze totul mai repede (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat marti ca este fericit ca ancheta in dosarul sau este aproape finalizata, facand referire la declaratia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Este cea mai buna veste. De aia am.

UPDATE Surse: Victor Ponta a plecat din nou in Turcia/ Ponta pe Facebook: Sunt acasa, ma pregatesc sa ma uit la meciurile de la Campionatul European de Baschet/ UPDATE SURSE: Ponta s-a aflat in Turcia in cursul zilei de joi

Premierul Victor Ponta a plecat, joi, din nou, in Turcia, pe fondul intensificarii zvonurilor ca urmeaza o iminenta schimbare din functie cu Gabriel Oprea, au confirmat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, Ponta le-ar fi spus colaboratorilor ca pleaca pentru o serie de analize la picior. De mentionat ca Ponta nu a anuntat oficial, la fel cum a procedat si data trecuta cand s-a operat la genunchi, aceasta noua deplasare in afara tarii. 00 Premierul Victor Ponta afirma, intr-un mesaj postat joi seara pe pagina sa de Facebook, ca se afla acasa si ca se pregateste sa se uite la meciurile din seara asta de la Campionatul European de Baschet, si apoi sa ma culc pentru ca maine am treaba multa la Guvern. UPDATE 11:00 SURSE: Ponta s-a aflat in Turcia in cursul zilei de joi. Nu exista nici un dubiu asupra acestui fapt.

SURSE Victor Ponta a plecat din nou in Turcia. Liviu Dragnea: Nu am vorbit cu premierul ieri sau astazi. Nu ne-a zis nimic

Premierul Victor Ponta a plecat, joi, din nou, in Turcia, pe fondul intensificarii zvonurilor ca urmeaza o iminenta schimbare din functie cu Gabriel Oprea, au confirmat surse politice pentru HotNews. ro.

Alina Gorghiu ii raspunde lui Victor Ponta in problema datoriilor Realitatea TV

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca scrisoarea deschisa a premierului Victor Ponta, privind datoriile societatii Realitatea Media SA, aflata de patru ani.

Victor Ponta, despre problema refugiatilor: Nu imi place noul val de xenofobie. Romania este o tara europeana si solidara (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a spus miercuri, in sedinta de Guvern, ca pozitia Romaniei va fi una de solidaritate si sprijin fata de problema refugiatilor. Ponta a mai spus ca nu ii place noul val de xenofobie din.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )