Libnet.ro
UNICEF

11:45

SURSE Victor Ponta a plecat din nou in Turcia. Liviu Dragnea: Nu am vorbit cu premierul ieri sau astazi. Nu ne-a zis nimic

Adevărul Adevărul,
SURSE Victor Ponta a plecat din nou in Turcia. Liviu Dragnea: Nu am vorbit cu premierul ieri sau astazi. Nu ne-a zis nimic

Premierul Victor Ponta a plecat, joi, din nou, in Turcia, pe fondul intensificarii zvonurilor ca urmeaza o iminenta schimbare din functie cu Gabriel Oprea, au confirmat surse politice pentru HotNews. ro. continuă pe Adevărul

UPDATE Surse: Victor Ponta a plecat din nou in Turcia/ Ponta pe Facebook: Sunt acasa, ma pregatesc sa ma uit la meciurile de la Campionatul European de Baschet/ UPDATE SURSE: Ponta s-a aflat in Turcia in cursul zilei de joi

Premierul Victor Ponta a plecat, joi, din nou, in Turcia, pe fondul intensificarii zvonurilor ca urmeaza o iminenta schimbare din functie cu Gabriel Oprea, au confirmat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, Ponta le-ar fi spus colaboratorilor ca pleaca pentru o serie de analize la picior. De mentionat ca Ponta nu a anuntat oficial, la fel cum a procedat si data trecuta cand s-a operat la genunchi, aceasta noua deplasare in afara tarii. 00 Premierul Victor Ponta afirma, intr-un mesaj postat joi seara pe pagina sa de Facebook, ca se afla acasa si ca se pregateste sa se uite la meciurile din seara asta de la Campionatul European de Baschet, si apoi sa ma culc pentru ca maine am treaba multa la Guvern. UPDATE 11:00 SURSE: Ponta s-a aflat in Turcia in cursul zilei de joi. Nu exista nici un dubiu asupra acestui fapt.

Victor Ponta acuza din nou Realitatea TV de evaziune fiscala: Smecheri cu protectie politica care isi permit de 4 ani sa nu plateasca niciun leu bugetului

Premierul Victor Ponta acuza din nou Realitatea TV de evaziune fiscala, intr-o scrisoare adresata copresedintilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga in care afirma ca reprezentanti ai postului de televiziune se lauda cu protectia si sprijinul PNL.

Surse: Victor Ponta ar fi parasit Romania cu destinatia Istanbul

Premierul Victor Ponta ar fi parasit Romania, potrivit unor surse citate, joi, de bn24. ro, care spun ca acesta s-ar fi dus din nou la Istanbul. Seful Executivului ar fi trebuit sa se dupa in capitala Turciei.

Victor Ponta, mesaj din seria Madam Gorghiu imi va cere demisia: Alimentele s-au ieftinit si in august cu 7%, iar inflatia nu a mai luat niciun leu din buzunarul oamenilor

Premierul Victor Ponta a amintit, joi, pe pagina personala de Facebook, ca alimentele s-au ieftinit si in august cu 7%, iar inflatia nu a mai luat niciun leu din buzunarul oamenilor. Sefului Executivului a mai.

Surse: Premierul Victor Ponta, din nou, in Turcia

Premierul Victor Ponta s-ar afla, din nou, in Turcia, pentru un nou control, dupa interventia suferita la genunchi, conform unor surse citate de Digi24.

UPDATE Un ministru fidel lui Victor Ponta il provoaca pe Liviu Dragnea si cere congres extraordinar in PSD/ Si Ministrul Economiei solicita congres

Sorin Grindeanu, presedintele PSD Timis si ministru al Comunicatiilor, cere intr-un comunicat de presa organizarea unui Congres extraordinar al PSD pana la jumatatea lunii octombrie pentru alegerea unui presedinte plin al partidului. Grindeanu, un fidel al lui Victor Ponta, il provoaca astfel pe Liviu Dragnea, proaspat ales presedintele interimar al partidului, care se afla intr-o relatie tensionata cu Ponta. Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca Dragnea nu isi doreste acum congres. UPDATE Si ministrul Economiei, Mihai Tudose, liderul PSD Braila, solicita organizarea cat mai rapida a unui congres. Liviu Dragnea a fost ales presedinte interimar al partidului pe 22 iulie, functie ce ar urma sa o ocupe pana la congresul programat sa aiba loc pe 16 noiembrie.

Codrin Stefanescu: Victor Ponta va pleca in Turcia la analize. Este vorba de cateva ore, de jumate de zi (VIDEO)

Codrin Stefanescu, secretar general al PSD, a spus joi seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea si Sabin Orcan si difuzata la postul B1.

Victor Ponta, despre comasarea alegerilor: Sa vorbeasca Liviu si cu infierbantatii astia de la PNL. inainte fugeau de alegeri ca dracu de tamaie, acum vor in fiecare zi alegeri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat ca propunerea presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, privind comasarea alegerilor, nu il intereseaza in mod deosebit, el nemaicandidand, dar ca ar fi bine pentru Guvern.

Sociologul Alin Teodorescu: Dupa o perioada de buimaceala, PSD a crescut din nou peste PNL. S-ar putea ca anul viitor PSD sa faca din nou guvernul

Sociologul institutului de sondare a opiniei publice IMAS, Alin Teodorescu, a declarat intr-un interviu ca l-a avertizat pe premierul Victor Ponta inca din primavara anului trecut ca va pierde alegerile.

Liviu Dragnea, despre plecarea lui Victor Ponta in Turcia: Nu stiu unde este, sincer. Nu stiu daca este plecat, nici daca a delegat atributiile (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca nu stie daca premierul Victor Ponta a plecat din tara si nici daca a delegat pe cineva in absenta sa. Nu am vorbit cu premierul nici ieri, nici.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2708 seconds )