Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, mesaj pentru veterani, rezervisti si militari: Vom lupta pentru acest obiectiv fundamental

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj pentru veterani, rezervisti si militari: Vom lupta pentru acest obiectiv fundamental

Victor Ponta, presedintele PRO Romania, a transmis un mesaj de Ziua Armatei Romane pentru veterani, rezervisti, militari activi si familiile acestora. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Fiind foarte cinic, eu ce trebuia sa fac acum 5 ani, sa spun ca e vina celor care s-au dus la Colectiv? Am considerat ca trebuie un om politic sa-si asume o tragedie nationala. Orban da vina pe oameni

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca alegerile parlamentare din 6 decembrie reprezinta o sansa pentru romani sa schimbe Guvernul PNL. Acesta a afirmat ca liberalii si.

Victor Ponta: Klaus Iohannis e un ipocrit, iar Ludovic Orban minte cand spune ca are nevoie de un nou Parlament pentru a face bugetul pe 2021. Pentru 2020, bugetul a fost adoptat fara dezbatere in Legislativ (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, i-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis si pe premierul Ludovic Orban de ipocrizie in stradania lor de a-i convinge pe romani ca alegerile parlamentare trebuie sa se.

intariri in PRO Romania. Victor Ponta a adus un fost ministru PSD

Victor Ponta se intareste pentru parlamentare. Teoretic, cu cel putin 0,1%, asta pentru ca cea mai importanta figura cooptata de curand in echipa Pro Romania este un fost candidat la Primaria Capitalei,.

Victor Ponta: Este nevoie de o guvernare care sa scoata tara din criza. Credem in continuare ca, dupa 6 decembrie, Romania are nevoie sa scape de guvernul Orban

Pro Romania a depus, joi,listele de candidati pentru alegerile parlamentare. Cu aceasta ocazie, Victor Ponta a precizat ca formatiunea nu va vota un nou guvern Orban pentru ca si-a dovedit.

Victor Ponta: Este nevoie de o guvernare care sa scoata tara din criza. Credem in continuare ca, dupa 6 decembrie, Romania are nevoie sa scape de guvernul Orban (VIDEO)

Pro Romania a depus, joi,listele de candidati pentru alegerile parlamentare. Cu aceasta ocazie, Victor Ponta a precizat ca formatiunea nu va vota un nou guvern Orban pentru ca si-a dovedit.

Victor Ponta, despre Adrian Streinu-Cercel si Alexandru Rafila: Eu am incredere in medicii romani, dar in momentul in care faci politica, faci politica, atunci ai un anumit interes politic (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat joi seara, in cadrul emisiunii Talk B1, faptul ca medicii Alexandru Rafila, preledintele Societatii Romane de Microbiologie, si Adrian Streinu-Cercel,.

Andra, mesaj pentru toti romanii in noua piesa, lansata chiar azi. Ce le-a transmis

Andra a lansat astazi piesa Barcelona, pe care le-o dedica din plin fanilor sai. La cateva ore de la lansare, piesa are aproximativ 20. 000 de vizualizari pe YouTube. Andra, mesaj pentru toti romanii in noua piesa, lansata chiar azi Cu aceata ocazie, Andra a transmis si un mesaj pe contul ei de Instagram. Hai sa .

Ludovic Orban, mesaj pentru militari cu ocazia Zilei Armatei Romane

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban a transmis un mesaj de multumire adresat militarilor romani, cu ocazia Zilei Armatei Romane.

ORBAN, MESAJ PENTRU CEI CARE PARTICIPA LA PELERINAJUL DE SF. DUMITRU: Sa evite orice zona aglomerata, sa poarte masca in permanenta

Ludovic Orban a transmis un mesaj pelernilor care vor participa la pelerinajul de Sfantul Dumitru, la Bucuresti, el i-a sfatuit sa poarte masca si sa evite interactiunea de aproape. Premierul a precizat ca toate masurile necesare trebuie luate de Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU), conform news. ro.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, mesaj pentru parinti: Profesorii trebuie ajutati pentru a avea rezultate pentru copiii nostri

Violeta Alexandru, ministrul Muncii a distribuit sambata seara un mesaj pe contul personal de Facebook, prin intermediul caruia le aminteste parintilor din toata tara cat de important este ca si ei sa ii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )